De tre søstrene er Randi Gunvor Dahlum, Randi Bratberg og Inger Josten. De har sydd 16 drakter med alt tilbehør, i alt 58 deler. De har brukt mye tid på å finne riktige, gode og billige stoffer og bånd. F.eks. ble hattene laget med basis i hattepuller fra Fretex.

Draktene er kunstverk, vakre og holdbare, utført med skikkelig skredderhåndverk. Søstrene gjorde arbeidet uten vederlag. Logen betalte bare for direkte utgifter til innkjøp av materialer. Det var et stort arbeid som gikk over 2-3 år. Logen er takknemlig for alt arbeidet, planlegging og gjennomføring som de tre søstrene har lgt ned.

Da draktene var ferdige har de tre søstrene katalogisert de nye draktene med alt tilbehør. Alt er fotografert og beskrevet. Videre har de ordnet slik at draktene blir tatt forsvarlig vare på, draktene i draktposer av stoff og og hatteesker i egne skap. Bare det er en stor og viktig jobb.

Som et synlig bevis på Kollegiet og de øvrige logemedlemmenes takknemlighet for alt arbeidet og omtanken de tre logesøstrene har lagt ned, fikk de på ettermøtet den 4 februar 2020 overrakt hvert sitt innrammede takkebrev.

 

Fra venstre: Randi Gunvor Dahlum, Randi Bratberg, Inger Josten og OM Elin Holen Stenersen.