På ettermøte så holdt DSS Sjur Bakken en tale til jubilanten, her var det mange gode ord. Bror Kaare Henry ble betegnet som en logebygger, hans innsats for logen ved at fokuset på ritualer og stil ved våre logemøter ble finpusset har vært utrolig viktig for arbeidet i logen. Dette arbeidet har blitt holdt i hevd av de etterfølgende kollegier, noe som har medført en høy standard på møtene i Castrum. Vider var bror Kaare Henry en av chartermedlemmene i opprettelsen av Leir 25 Glomma, der ble han den første Storrepresentanten. Vi er alle takknemelig for den innsaten du har gjort for logen og for leiren

Etter dette hadde OM Per Gunnar Aarnes mange gode ord å si om den innsatsen bror Kaare Henry har gjort for vår loge. Han la vekt på at veteraner's erfaring er noen som betyr mye for oss andre brødre som ikke har like lang fartstid i logen eller leiren. Den åpenheten og villigheten til dele erfaring er viktig for oss alle. Han avsluttet med å si at vi alle har stor respekt for alle som har gått foran og banet den veien som vi idag har gleden av å følge.

Talen til bror Kaare Henry var en tankevekker for oss alle. Han la vekt på hvor høytidig sermonien i logesalen hadde vært og takket vår DSS og fungerende Storembedsmenn for dette. Med noen tilbakeblikk på hvordan dette hadde vært å bli innviet i Castrum for 40 år siden, hvor logesalen var halvparten så stor som dagens. Var det for oss andre som kun har opplevd dagen forhold, litt spennende å høre om dette. Han takket alle som dengang betydde mye for logen, men som idag dessverre er borte. En godt budskap for oss alle er kanskje ordene om hva det gjør med en som i en travel hverdag kan komme på logemøtene. Sette seg ned i logesalen og la roen falle over en. Dette betyr mye, la hverdagens mas slippe taket. La ritualene og sermonien ta tak i deg og kos deg på ettermøte. La ryggsekken du har i hverdagen falle av, bygg nytt overskudd og ta dette med deg i den travle hverdagen. "Vær tilstede og føl på stemningen"

Bror Bjørn Ramsland takket for maten som var utmerket. Han takket Privatnevnden og kokken Kai for nydelig mat og service på ettermøtet.