Bokmarked i logen 9.mai 

Før møtet fyltes det etter hvert opp  i peisestua med bøker som  søstrene hadde med seg. Romaner , biografier og noen fagbøker, pocket og innbundet i skjønn forening.
Prisen var kr. 50 for alle bøker. Før møtet gikk søstrene rundt og så seg ut bøker de kunne tenke seg. Bøker ble anbefalt og innhold referert, kun til et visst punkt, selvfølgelig!
Bokmarked

 

 


Salget startet først på ettermøtet. Bøker skiftet hender, og vi kunne tilslutt telle opp kr. 4230,- som resultat  av dette bokmarkedet. Vi har mange bøker igjen, som blir lagt frem på neste møte.

 

Var du ikke på møtet 9.mai, har du allikevel sjansen til å støtte vår Landssak og få deg billig og god sommerlektyre onsdag 23.mai!

  

_________________________________________________________________

 

Bruktmarked på Strømsø Torg lørdag 28.april.

 

 

Grytidlig lørdag morgen var Skm Torunn Auvi og Kasserer Åse Hansen på plass på Strømsø Torg for å sikre oss god plassering for salgsboden vår.
Resten av kollegiet kom etter hvert. Værgudene var heldigvis på vår side, så salgsboden vår var badet i sol hele dagen. Mange søstre kom med ting vi kunne selge, og folk strømmet etter hvert til på denne vakre, solfylte aprildagen. Det ble prutet og forhandlet.

 

Vi fortalte om Landssaken og hva pengene skulle gå til. Og salget gikk unna.Vi hadde en trivelig formiddag med Torunn i lederskap og Åse som sjefsselger. Alle var spente på hva denne formiddagen innbrakte i kroner og ører. Etter opptelling kunne Torunn meddele at hele 5020kr var resultatet, noe vi var veldig fornøyd med.

 

Vi regner med at vi vil gjenta arrangementet siste lørdag i mai også.