Det arrangeres venneaften i Odd Fellow Ordenen, i regi av Loge nr. 139 Kong Haakon. Møtet finner sted en mandag etter sommeren  kl. 1900 i Odd Fellow midlertidlige lokaler Ruselokkveien 14 Oslo.

Denne aftenen vil vi fortelle om hva Odd Fellow Ordenen er og hva vi gjør på våre møter. Dette ønsker vi flere skal få et innblikk i.

Først samles vi i logesalen og fortsetter senere i festsalen, med hyggelig sosialt samvær. Serveringen består av smørbrød med drikke til, og er gratis for våre gjester. Vårt sosiale samvær avsluttes som regel før kl. 2300.

Odd Fellow Ordenen har mer enn 23000 medlemmer i Norge, både kvinner og menn. Kvinnelogene kalles Rebekkaloger. Menn og kvinner har adskilte møter. Men felles for alle er godt vennskap, med basis i etisk refleksjon og viktige medmenneskelige verdier. På tvers av sosiale, kulturelle, religiøse og aldersmessige skillelinjer.

Det er alltid en glede å kunne fortelle om Odd Fellow ordenen, og våre medlemmer I Kong Haakon setter stor pris på å dele denne kunnskapen på disse venneaften.  Det er et uformelt, pent antrekk.