Ikke besøkt oss tidligere? Velkommen til Loge 139 Kong Haakon!

Loge Kong Haakon har sine møter hver 14 dag, og passer godt til de som synes at ukentlige møter kan bli litt mye i en travel hverdag. Vi møtes hver mandag kl 1900, i andre og fjerde hele uke i måneden.
Vår loge er kjent for et veldig godt, lunt og inkluderende miljø, og at vi er sikre på at også du vil føle deg velkommen hos oss, enten det er som gjest eller som medlem hos oss.

Kunne du tenke deg å få vite litt mer om hva Odd Fellow er? Da har vi jevnlig – en gang i halvåret – venneaften der vi inviterer interesserte inn til en kveld hvor vi forteller litt om oss selv, og lar deg ta del i vårt inkluderende vennskap. Du får gratis enkel servering (smørbrød, drikke, kaffe og twist/kake) og forplikter deg ikke til noe som helst. Du får en hyggelig og gratis kveld, og det er det. Så er det opp til deg å tenke deg om etterpå, om du ønsker å være med hos oss eller ikke. Noen bestemmer seg med en gang, andre bruker 1-2år eller mer før de så kommer tilbake og vil være med. Dette er det du som bestemmer. Uansett: Du er alltid hjertelig velkommen til oss, enten det er som gjest eller som medlem.

Vel møtt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.04.2001
139