Rekrutteringsgruppen
Rekrutteringsgruppen består både av søstre som nylig er tatt opp i logen vår, og søstre under 55 år som har lengre fartstid.

Gruppen har som formål at søstrene skal bli bedre kjent med Odd Fellow Ordenen, Loge Ruth og hva det vil si å være en Rebekkasøster. Med andre ord fra de overordnede ting ned til de små praktiske. Her kan søstrene komme med sine spørsmål, innspill og utveksle erfaringer. Gruppen blir ledet av søstre med lang erfaring. 

Et annet formål er at søstrene skal bli bedre kjent med hverandre. Vi spiser et enkelt måltid og prater sammen om hverdagslige ting. Gruppen samles 2-3 ganger i året.

 

Barnearrangementer
Vi i Loge Ruth har et arrangement om sommeren og et rundt juletider for barn. Disse er i samarbeid med Røde Kors og omfatter barn fra Krisesenter, Barnevern og våre nye landsmenn. Sist jul hadde vi juleverksted og i sommer var vi på båttur. Disse arrangementene er til stor glede for barna, foreldrene og for logens søstre.

 

Eldretreff
Loge Ruth ble stiftet i 1953. Før den tid hadde vi en Kvinneforening som ble stiftet i 1921. Dette er damer som i sitt aktive liv gjorde en innsats for Logehuset og Logen vår. Som dere leser utav dette, så har mange av disse flotte damene nådd en høy alder. Noen møte fortsatt, men de fleste er ikke i stand til det. Derfor arrangerer vi i Loge Ruth et Eldretreff for de over 80 år en gang i året. Her blir det pyntet pene bord og god mat serveres.

 

Tralle på Bjørgene sykehjem
Loge Ruth er også med å servere mineralvann, vin og likør til de eldre på Bjørgene Sykehjem. En gest de eldre setter pris på og som også er en stor glede for søstrene å kunne delta på.

 

Sosialaften
Hvert år i oktober arrangerer Loge Ruth Sosialaften. Da inviterer søstrene med seg venner til sosialt samvær. Formålet med kvelden er å få inn midler til logens utadrettende arbeid. Denne kvelden er det loddsalg. Det er gevinster i alle prisklasser, og alle er et resultat av søstrenes giverglede og engasjement. Så koser vi oss med kaffe og hjemmelagde kaker. Mannekengoppvisning er vanlig disse kveldene og logens søstre er stilige mannekenger.

Julemarked                                                                                                                                                                         I samarbeid med Loge nr 69 Athene arrangerte vi i 2021 julemarked i logehuset.  Dette ble et veldig populært arrangement og styrket samholdet mellom Loge Ruth og Loge Athene.  Søstrene kommer sammen og lager salgsvarer til messen og dette er noe som kommer til å fortsette i årene fremover.   Inntektene på julemessen skal hvert år gå til et utadrettet prosjekt.