Tore Hjort

Servering 2021 -22

Publisert

                                                                             (Ansvar servering, rydding og vask etter bespisning).

03.11:                 Fårefrikasse og dessert. Kroner 200,- (Roger Abrahamsen og Bjørn Ivar Arntsen).

17.11:                 Karbonadesmørbrød. Kroner 100,- (Reidar Aasved og Alf Brekken).

01.12:                 Minneloge, kaffe og vaffel. Kroner 50,- (Per Blix og Eirik Eidissen).

17.12:                 Juleanretning. Kroner 300,- (Geir Harald Johansen, Fritz Eines og Kenneth E. Winje.)

06.01:                 Fiskesuppe. Kroner 150,- (Ørjan Bringslimark og Harald Engen).

19.01:                 Steik med tilbehør og dessert. 200,- (Jan Erik Selnes og Georg Strand).

02.02:                 Gryte med ris. Kroner 150,- (Alf Stig Holsmo og Willy Hauge).

16.02:                 Snitter. Kroner 150,- (Raine Hansen og Pål Klæth).

02.03:                 Kyllinggryte. Kroner 180,- (Willy Karijord og Geir Kristian Johansen).

16.03:                 Ferskfesk, lever og rogn. Kroner 200,- (Frank Olsen og Jan Roger Helgesen).

06.04:                 Kjøttsuppe. Kroner 180,- (Sture Alf Larsen og Knut Nikolaisen).

20.04:                 Lammelår og dessert. Kroner 220,- (Are Olsen og Roger Nybakk).

04.05:                 Kremkake.  Kroner 75,-  (Roger Vian og Jan Robert Simonsen).

04.06:                 Reker og sushi. Kroner 250,-  (GH, Jan Wang og Gjermund Molund).

15.06:                 Grillmat. Kroner 200.- (Søren Fredrik Voie og Lars Magne Skulbru).

Alle på listen som ikke kan møte må selv skaffe stedfortreder.