Dugnad Vang Gravfelt sesong 2 

Så er dugnadssesong 2 offisielt i gang. Været var ikke det beste, men likevel stilte 11 logesøstre og -brødre til årets første kveld.  I både solskinn, regn og vind ble det luket brennesle, og fint ble det. Kafferast og trivelig prat sto også på programmet, og vi fikk inspeksjon fra firbente sesongarbeidere som også trør til med kulturarbeidet på feltet.  

    

 

5-årig avtale om rydding av Vang gravfelt

Sør-Trøndelag fylkeskommune og Oppdal kommune har inngått et samarbeidsprosjekt om rydding på Vang gravfelt, og i den forbindelse fikk både herre- og damelogene i Oppdal forespørsel om å delta.  Det har resultert i en 5-årig avtale hvor logene foretar årlig vedlikehold på feltet mot godtgjørelse.  Dette er både sosialt utadvendt arbeid, og og en får være med og gjøre en innsats for fellesskapet på et spennende historisk område i bygda. 

Dugnadskveldene innbefatter både trivsel og fysisk aktivitet for våre logemedlemmer. 

Se for øvrig artikkel i Opdalingen 23.05.16

 

Vellykket julemesse i Rebekkaloge nr.113. Sissihø

Lørdag den 8. november gikk startskuddet for julen i Loge Sissihø, da ble det arrangert julemesse i våre lokaler på Sletvold. Kreative og arbeidssomme søstre har i uker og måneder produsert varer for salg, og utvalget var stort. Aller mest populær er nok julebaksten.... Overskuddet i år går til Mental Helse, samt at det gis bidrag til Julekveld for enslige i regi av Frivilligsentralen.

Les mer i Opdalingen.no

 

Loge Sissihøs tradisjonelle garasjesalg ble i juni 2014 holdt i våre nye lokaler på Sletvold

Inntekten ble i år bestemt å gå til Mental Helse, og det ble med glede overrakt kr. 18 000,- til det gode formålet!

 

Amalie vant tur til USA

Den 5. mars 2014 var resultatet klart - Amalie Veggen (17) vant tur til USA etter å ha deltatt i konkurranse i regi av Odd Fellow, der oppgaven var å skrive om den gyldne leveregel. Gratulerer så mye til Amalie, håper du får en minnerik tur!

Les mer på Opdalingen.no

 

Garasjesalget 2013 gjennomført med stor suksess

Årets garasjesalg ble avviklet med samme humør og engasjement som tidligere år. Inntekten på kr 30 250,- går i år til Røde Kors Hjelpekorps. 

Les mer på Opp.no

 

Garasjesalg til inntekt for Demensforeningen i Oppdal

Den 16. juni 2012 arrangerte Rebekkaloge nr 113 Sissihø og Odd Fellow loge nr 141 Fjellkjeden garasjesalg. Dette er en årviss foreteelse, og i år gikk inntekten til demensforeningen i Oppdal. Stor arbeidsinnsats og godt humør gav uttelling i mange besøkende og godt salg!

Les mer på Odd Fellow nettavisen

 

Overrekkelse av inntekter fra årets garasjesalg

Overmester Kristin Ottesen Strand i Rebekkaloge nr 113 Sissihø og Overmester Ivar Sollie i Odd Fellowloge nr 141 Fjellkjeden kunne med stor glede overrekke inntektene fra årets garasjesalg til styret i Demensforeningen i Oppdal. Pengene kommer godt med!!

Les mer her

 

Dugnadshjelp under sykkelløpet Sykkelener'n

16 personer fra Odd Fellowlogene i Oppdal stilte som hjelpepersonell under "Sykkelener'n" i Oppdalsfjella. En fin måte å profilere logene, og samtidig en flott måte å skaffe inntekter til utadvendt arbeid på!

Les mer på Odd Fellow nettavisen