Rebekkaloge nr 26 Vängåvan ble instituert  lördag den 27 mai 1978.Navnet er hentet fra Sundsvalls kjente park " Vängåvan" i  sentrum av  i Stenstaden  Sundsvall, Sverige. . Parken har  en vakker fontene og er innrammet av hovedgatene  Storgatan og Esplanaden de mindre nord-sydgående Bankgatan øst-vestlige Kyrkogatan.

R □ 26 Vängåvan og R □ 73 Magdalene har hatt kontakt siden høsten 1987. Den gang fikk vi besøk av søstre fra Sundsvall. 2 år senere dro vi på besøk og 2 år deretter kom søstre fra R □ 26 Vängåvan på besøk hos oss igjen. Vi reiser altså hvert 4.år til Sverige og de reiser hvert 4.år til Norge. Vi benytter hele helgen fra fredag morgen til søndag kveld. Mange søstre har blitt godt kjent med hverandre og holder kontakt via post, epost og tlf.

I år var det vår tur! Fredag 19. April hadde vi oppmøte i Bispegaten ved Nidarosdomen, hvor det stod en buss klar for å bringe oss til Sundsvall. 39 søstre hadde  lyst, tid og anledning til å delta denne gangen! Vi kjørte til Åre med stans for å spise lunch og shoppe litt. Turen gikk veldig fort med sang og noen små historier som ble delt ved bruk av mikrofon. Vi var fremme ved hotellet Sundsvall City ca kl 17.30. En liten tur på rommet for å pakke ut, så møttes vi i resepsjonen for å spassere opp til Odd Fellow-huset bare 5 minutter unna. Der ble vi mottatt av ca 25 søstre som hadde dekket opp med en buffet m/ salat og kylling og valgfri drikke. Stemningen var på topp med en gang! Treffet ble avrundet med piano og trekkspill av tvillingene May Britt og Inga Britt.