Til

Alle Ordensmedlemmer av logene tilhørende Rønholtveien 166 

medlemmer av 103 Konvall og 145 Høgenhei

 

Stathelle, den 2. juni 2020

 

Dugnad med samhold

 

Hele verden og ikke minst Odd Fellow Ordenen i Norge har vært igjennom noe som en ikke har opplevd siden krigens dager. Det er skummelt å se, føle og oppleve hvordan et «lite» virus kan sette en hel verden ut av spill. 

Ikke minst har dette viruset som en kaller blant annet for Korona satt Ordenen ut av spill og dermed også for våre loger tilhørende Rønholtveien 166. 11. mars var siste dagen hvor logene var normalt åpne, og jeg vet at mange savner sine faste møter, logevenner og det rituell- messige (forhåpentligvis). Norge har vært stengt, men begynner nå å lette på restriksjonene igjen – heldigvis og pr i dag håper vi på at logelivet starter opp igjen ved høst termin.

 

Vi i hus-styret har imidlertid hatt en årlig dugnad på huset og det trenger vi i år også. Det er hovedsakelig 2 ting vi bør gjøre, nemlig male endeveggene på huset utvendig og ta kluten fatt med tanke på kjøkkenet og logesalen.

 

Hus-styret tenker derfor å få til en dugnad kombinert med det sosiale torsdag 18. juni.

Vi begynner med dugnad kl. 11.00 og fortsetter med grilling og kos fra kl. 18.00 med dagens krav til restriksjoner med 1 eller 2 meters avstand.

                                                 

Vi trenger 5 – 6 mann til å male samt damer som tar fatt med kluten inne.

 

Det er fint om du kan melde ifra til styrets leder om du kan komme på dugnad og / eller kommer på det sosiale ved 18 tiden.

Det er greit å vite antallet, ikke minst hvor mye pølser etc som skal kjøpes inn.

Pr pr. kuvert ved grilling, kr. 0,- Antrekk ved det sosiale, det du har og gå i – ikke logeantrekk.

 

Da logene har kansellert årets sommeravslutninger, la dette bli denne termin`s avslutning med hygge og samvær kombinert med en sårt trengt dugnad.

 

Gi meg et hint om du kommer på dugnaden og gi meg melding om dette slik at vi får koordinert det meste.

 

Vi sees.

 

Med hilsen

for Rønholtveien 166 SA

Runar Knudsen

Styreleder

 

Kontakt Runar på tlf.: 907 69 222 eller mail : runar@sivak.no