3-mai-2021:

Gavetildeling fra Skue Sparebank

I januar 2021 søkte Logen om støtte til trykking av Ringerikskalenderen 2022 fra Skue Sparebank.

7. april 2021 fikk vi tildelt kr. 3.000,- fra banken, og pengene kommer godt med til å dekke utgiftene til trykking av kalenderen. Overskuddet fra salg av Ringerikskalenderen benyttes bl.a. i vårt samfunnsengasjement, som ofte er støtte til gode lokale initiativ.

Vi takker Skue Sparebank for dette bidraget!


Ringblad.no 17-sep-2020:

Hyggelig besøk av gavmilde herrer

Daglig leder Tone Reneflot Thoresen takket overmester Erik Sunnvoll for gaven fra Odd Fellow Ordenen.

Daglig leder Tone Reneflot Thoresen takket overmester Erik Sunnvoll for gaven fra Odd Fellow Ordenen. Foto: Per Martin Haakenstad

Under ukeslutt sist fredag fikk Fontenehuset i Hønefoss et svært hyggelig besøk av tre representanter fra Odd Fellow Ordenen Sigurd Syr. De hadde med seg en sjekk på hele 10.000 kroner til gode formål for medlemmene på fontenehuset.

Gaven ble tatt imot med stor takk og daglig leder Tone Reneflot Thoresen lovte at pengene skulle brukes til noe hyggelig for alle på huset.

Overmester Erik Sunnvoll kunne fortelle at Odd Fellow Ordenen er en internasjonal sammenslutning av mennesker, som baserer sin lære og virksomhet på medmenneskelige verdier og søker å gi medlemmene gode etiske holdninger. En god Odd Fellow skal kjennes for sine holdninger i dagliglivet og vise at Ordenens etikk er mer enn teori. De er tuftet på verdiene medmenneskelighet, respekt, toleranse og fellesskap.

Vi på fontenehuset synes det var veldig hyggelig at de hadde lagt merke til vårt arbeid og ønsket å støtte akkurat oss. Det ble virkelig god stemning den fredagen og veldig hyggelig at Overmester Sunnvoll, Arne Eugen Svendsen og Per Martin Haakenstad tok seg god tid sammen med oss.

Når koronaen tillater det så skal vi presentere Fontenehuset på et av deres møter.
Det gleder vi oss til!