DSS Marit Grinde, fungerende Stormarsjall Guro R. Yndestad og fungerende Storembedsmenn stod for en høytidelig seremoni i logesalen.

UM Inger Marie Rundhaug ønsket velkommen til en hyggelig markering i forværelset. Til ære for veteranene var det dekket et flott fest-bord hvor god mat ble servert. OM Liss Knutsen holdt tale til veteranene, avsluttet med et dikt og overrakte tre rosa nelliker til veteranene. DSS Marit Grinde holdt tale og overrakte blomster fra Den Norske Storlogen.

På vegne av veteranene ga Berit Hagen et historisk tilbakeblikk til den gang det var Rebekka-forening. Blomster og taler ble det også fra veteranenes faddere Gullborg Mølstre og Margaret Revheim. De var stolte over sine fadderbarn. Fadderbarna har alltid vært gode forbilder for logen og alltid hatt til beste for Ordenen med seg i sitt arbeide for logen.

EksOM Svanhild Kleppe Risholt holdt tale som fadderbarn av veteran Berit Hagen. EksOM Turid Røeggen fra Loge nr. 69 Athene ga oss innblikk i tiden da søstre ble innviet i Athene. «Dagens» veteraner er de siste søstre som ble innviet og avla alle gradsplasseringene i Athene før Loge nr. 96 Fabiola ble stiftet 4. desember 1993.

Etter alle ovennevnte flotte og minnerike ord fikk søstrene servert nydelige kaker laget av logens egne søstre. Takk for maten tale ble holdt av EksOM Randi Ek Sund.

Vi avsluttet kvelden med sang og UM ønsket alle vel hjem.