Meny for brodermåltidet, høst 2019/vår 2020

Publisert

07.10.19

Ovnsbakt laks, frisk salat gressløkkrem og dampet ris

21.10.19

Smørbrød

04.11.19

Fisk i skjell

18.11.19

Kringle

02.12.19

Lutefisk med tilbehør

16.12.19

Julemat

06.01.20

Urtestekt kyllingfilet, ratatouille og fløtegratinerte poteter

20.01.20

Rakfisk v/ Per Olaf

25.01.20

Pepperstekt ytrefilet av svin, ovnsbakte rotgrønnsaker, sellerirotpuré,

mild peppersaus og ovnsbakte finnskogpoteter

03.02.20

Soppsuppe, brød og smør

17.02.20

Currykylling, frisk salat m/ urtedressing, dampet ris, brød og smør

02.03.20

Røkt svinekam, gulrotpuré, dampet blomkål og grønne erter,

fløtesaus og kokte poteter

16.03.20

Bacalao v/ Arild S.

30.03.20

Ovnsbakt laks, frisk salat, gressløkkrem og dampet ris

20.04.20

Smørbrød

04.05.20

Smørbrød

18.05.20

Spekemat v/ Svein Erik og Terje Olav