Meny for brodermåltidet, høst 2019/vår 2020
07.10.19
Ovnsbakt laks, frisk salat gressløkkrem og dampet ris
21.10.19
Smørbrød
04.11.19
Fisk i skjell
18.11.19
Kringle
02.12.19
Lutefisk med tilbehør
16.12.19
Julemat
06.01.20
Urtestekt kyllingfilet, ratatouille og fløtegratinerte poteter
20.01.20
Rakfisk v/ Per Olaf
25.01.20
Pepperstekt ytrefilet av svin, ovnsbakte rotgrønnsaker, sellerirotpuré,
mild peppersaus og ovnsbakte finnskogpoteter
03.02.20
Soppsuppe, brød og smør
17.02.20
Currykylling, frisk salat m/ urtedressing, dampet ris, brød og smør
02.03.20
Røkt svinekam, gulrotpuré, dampet blomkål og grønne erter,
fløtesaus og kokte poteter
16.03.20
Bacalao v/ Arild S.
30.03.20
Ovnsbakt laks, frisk salat, gressløkkrem og dampet ris
20.04.20
Smørbrød
04.05.20
Smørbrød
18.05.20
Spekemat v/ Svein Erik og Terje Olav