Loge nr. 117 Oseberg er registrert som Grasrotmottaker. Det vil si at du nå kan velge at Oseberg får syv prosent av din spillerinnsats. Dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til Oseberg. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

 

Hvordan registrere Logen som mottaker i forbindelse med dine spill

Det eneste du må gjøre er å registrere logen som mottaker i forbindelse med dine spill. Det kan du gjøre på to måter:

1) Hvis du går til en kommisjonær, ta med deg spillekortet ditt (eller tast inn ditt personnummer på terminalen) og be om at de søker etter logen. Enten søker de på navn, og da skriver de loge nr. 117 – så kommer Oseberg opp. NB! Husk punktum etter "nr". Eller søk på organisasjonsnummer 998472636. 

2) Hvis du spiller på internett, kan du bruke SMS og selv søke opp logen på samme måte som nevnt ovenfor. Deretter finner du et valg nederst til venstre som heter "Tilknytt". Vår loge er oppført som ODD FELLOW LOGE NR. 117 OSEBERG.

Med andre ord; Grasrotandelen fra Norsk Tipping gir Logen sikre og gode inntekter utan at det koster noe for deg eller Logen. Syv prosent av alt du spiller for vil bli overført til Logen. Dette gjelder ikke Flax eller andre spill som ikke er registrert med ditt navn.

 

Les mer om Grasrotandelen på nettsidene til Norsk Tipping.