Svenør

Dugnader i Gurvika

Publisert

DUGNAD 2021

Etter flere år uten dugnad møtte 6 brødre til dugnad i Gurvika torsdag 6 mai.  Her fikk de gjordt en god og effektiv jobb med rydding etter snekkerarbeid, og med spredning av sagflis på sti til bålplass.  Det ble ryddet og kastet gamle møbler som var lagret i en av hyttene, og terrasser og søpple containere ble høytrykk spylt.  Sommer møblene ble transportert og satt ut.  Årsaken til at vi ikke har hatt dugnad de siste årene er flere.  De nye hyttene har krevd mindre vedlikehold, vi har satt istand nytt logehus og Corvid-19 har medført restriksjoner.  Vi avsluttet dugnaden med matpause, servert baguetter og kaffe med hyggelig prat.  

 

 

DUGNAD 2017

Det møtte 6 brødre til dugnaden som ble avholt 25 april. Her ble det utført rydding av vekster og kvist rundt de nye hyttene fra ECBO hytta og nedover.  Det ble kostet langs gangveiene, og hele plenen nedenfor svømmehallen ble raket for ekrementer fra gjess og andre sjøfugler.  Alt avfallet ble så fjernet.  Dugnadsgjengen gjorde en god og effektiv jobb til nytte og glede for Gurvika. Etterpå ble det en matbit og hyggelig prat i Vaffelbua.

    

 

 

TIDLIGERE DUGNADER

Det møtte opp i alt 19 mann til årets dugnad som jo ble avholt på logens møtedag 14 mai.  I år skulle vi ha ansvaret for å ta utvendig vedlikehold på hyttene 11 og 12.  Dette er gamle hytter som vil bli erstattet med nye etterhvert som økonomien til Stiftelsen tillater nybygging.  

    

Den mannsterke gjengen gikk ernergisk igang med å rense takrenner og tak, vaske hyttene utvendig, og rydde rundt hyttene for kvist og kvast.  I forkant hadde vi fjernet en del grener fra trærne, som hang over takene. Nye utebord ble med mye sakkyndighet skrudd sammen, og gjort klare til sommerens bruk.  Rebekka søstrene var der også, og vasket hytte innvendig.

  

  

Etter en times jobbing og sosialt prat, var det tid for samvær i Vaffelbua med mat og drikke, som privatnemden hadde stelt i stand. Det ble informert litt om Gurvika Stiftelsens mål og mening før vi avsluttet ved 20 tiden.