Meny på ettermøtene
MENY VÅR 2025 | ||
Dato | Møtetype | Meny |
22.01.2025 | Arbm. Rapport nevnder ≡ Regnskap/budsjett | Thaisuppe med Foccacia |
12.02.2025 | 40 Ve.Ju (John Jaer Hansson ) | Terteskjell (etter veteranes ønske) |
26.02.2025 | - + 1 g. N | Lettsaltet torsk med bacon og grønnsaker |
12.03.2025 | ≡ + Besøk til o nr. 48 Færder | N/A (48 Færders meny) |
26.03.2025 | Arbeidsmøte | Fiskesuppe m/Foccacia |
09.04.2025 | Arbm. 2 g. N. Venneaften | Karbonadesmørbrød med kaffe |
23.04.2025 | Arbm. Besøk fra o nr. 128 Lyngør | Erter, kjøtt og flesk |
14.05.2025 | = + Valg | Roastbifftallerken |
24.05.2025 | Sommermøte med ledsager (lørdag) | Etter nærmere informasjon |
28.05.2025 | O + | Stekt laks |
MENY HØST 2025 | ||
Dato | Møtetype | Meny |
27.08.2025 | Arbm. | Cæsarsalat m/Foccacia |
10.09.2025 |
Arb.møte (ikke endelig avklart) |
Brun lapskaus, flatbrød og tyttebær |
24.09.2025 |
Embedsmannsinstallasjon |
Lettsaltet torsk med bacon og grønnsaker |