Møtene våre starter normalt kl 1900, og noen av oss er som regel til stede allerede fra kl 1800. Du finner oss i Nedre Torggate 1-7 i sentrum av Larvik (Inngangen vår er nummer 7). (Klikk på adressen for kart fra finn.no)

Møtedagene finner du under Møteprogram i feltet til høyre.

Parkering er gratis i gatene i Larvik, og ikke tidsbegrenset om kvelden. Men pass på å følge skiltene og oppmerkingen. Vær oppmerksom på at P-hus i Torvparken har døgnåpent, mens taket på "Domus-bygget" i Haraldsgate stenger tidlig, og kan normalt ikke benyttes. Vi anbefaler ellers parkering i Brannvaktsgata og på Bøkkerfjellet (mellom den gamle brannstasjonen og politistasjonen, se kartet). I tillegg er P-hus i Prinsegata også døgnåpent.

Utgangsdøren er av sikkerhetsgrunner som regel låst. Du benytter ringeklokken/porttelefonen merket Selskapslokaler ved siden av døren.

Garderobe er i 1. etasje. Selskapslokaler og logesal er i 2. etasje. Måltider betales ved ankomst, men til hyggelige priser.

Dersom dagen ikke passer, kan  Loge nr. 26 Svenør kanskje være et alternativ.

Begge Odd Fellow logene tilhører Distrikt nr. 8 Vestfold og Leir nr. 8 Vestfold.

For Rebekkasøstre kan våre to Rebekkaloger, Rebekkaloge nr. 42 Skuld og Rebekkaloge nr. 126 Safir, være vel verdt et besøk.

Rebekkalogene tilhører Distrikt nr. 8 Vestfold og Leir nr. 6 Tunsberg

Velkommen!