Fredag 17. september 2010 kl 19:00 Sosialaften.

I forbindelse med besøket, ble det arrangert en sosialaften i Logelokalene. Totalt 28 brødre og ledsagere var møtt til en hygge- og bli kljent kveld med våre gjester fra Danmark. Det ble servert mandalsk fiskesuppe med brød og kaffe. Praten gikk livlig utover kvelden og det ble sunget til liflig trekkspill-musikk. En hyggelig aften.

Lørdag 18. september kl 11:00 Byvandring

Byvandring blant severdigheter i de mandalske gater. Omviser Agnete Kjellin ga en god og nyansert fremstilling av Mandals historiske utvikling fra midt på 1650-tallet ettersom vi gikk omkring. Til sist besøkte vi Andorsengården (Vest-Agder museet) i Mandal, hvor våre kjente og kjære kunstnere og enkelte arbeider ble omtalt. Søster Unni Hald fortalte om Amalies historie og UM Paula O. Pedersen orienterte om Rebekkaloge 122 Amalies tilblivelse.

Så vandret vi til Kafe Bryggekanten, hvor en deilig tapaslunsj ble inntatt, mens samtalen gikk livlig på kryss og tverrs over langbordet. 

 Lørdag 18. september kl 19:00 Festloge 

Vi markerte 17-års stifteKrudttårnet i Frederikshavnlsesdag med Festloge i våre Logelokaler. 52 brødre med ledsagere deltok på en stilfull festloge. Det var første gang Loge Ryvingen hadde offisielt besøk fra Danmark.

På Festlogen overrakte OM Jens Munk Jensen en kopi av Krudttårnet i Frederikshavn til Loge Ryvingen. Krudttårnet - en del av Fladstrand Fæstning - bygget i 1686-1690. Ora Planas segl har motiv fra dette tårnet, som også kan knyttes til vår felles sjøhelt Tordenskjold. Bildet viser Krudttårnet med Frederikshavn kirke i bakgrunnen.

 Etter Logemøtet ble servert en velkomstdrikk, før vi inntok våre plasser til et festdekket bord med deltakelse av brødre og søstre fra 7 Loger fra Danmark og Norge.

Søndag 19. september Besøk Lindesnes Fyr og lunsj på Lindesnes Gjestehus

 Turen gikk til Lindesnes fyr i strålnde sol, men med sterk vind. deltakerne tok trappene opp i fyret og fikk en flott opplevelse. Fjellhallen ble besøkt og en 20 minutters film ga ikke minst våre gjester et godt inntrykk av omgivelsene i storm og stille. Etter en velsmakende middag med dessert på Lindesnes Gjestehus, gikk turen til Spangereidkanalen. Her ble det orientert om kanalens historie og gjenåpning. Våre danske gjester forlot Lindesnes kl. 14:15 med kurs for Kristiansand.