Samling i salongen.

Tirsdag 26. mai 2009 kl 08.00 vaiet Odd Fellow flagget seg ut fra vårt ordenslokale. Da var det på datoen akkurat 75 år siden vår loge ble stiftet. 12 brødre stilte opp på morgenkvisten til en velfortjent kopp kaffe. Det ble utropt et trefoldig hurra for vår loge. Bror Arild Urdal hadde skrevet en egen prolog for dagen. Den var innholdsrik og god og ble dyktig framført av den samme.

Prologen finner du her.

Bilde fra samlingen 

Blomstergaver.

I anledning loge nr 18. Varnas 75 års jubileum hadde bror overmester Magne Myren skrevet en liten hilsen til alle enkene i vår loge. Dette ble ledsaget av en blomsterhilsen. Brødrene som kjørte rundt med blomstene og hilsenen, hadde en riktig trivelig formiddag i forbindelse med overrekkelsen.

Vår eks OM Karl Hallgren fikk også besøk og blomsterhilsen.

Minnestund.

Kl 19.00 samme dag var 20 brødre samlet til en minnestund ved vår første overmesters grav, Jacob Sundby. Det var veldig hyggelig at så mange var tilstede i det pøsende regnværet det var.

Bror Herman Vogl holdt minnetalen hvor hovedvekten ble lagt på den talen overmester Sundby hadde skrevet i forbindelse med stiftingen av vår loge.

Seremonien ble avsluttet med blomsternedleggelse.

Det skal her nevnes at medlemmer av jubileumskomiteen hadde nedlagt et stor arbeide med å sette gravplassen i en skikkelig forfatning.

Bilder fra minnestunden