Overmester og kollegiet i Loge 118 Tore Hund
fant i slutten av september ut at brødrene i logen vår fortjente en liten oppmuntring i denne korona-tiden som hadde vart over et halvt år. Et halvt år helt uten våre gode logemøter.

Vi har "i alle år" hatt som en tradisjon på ettermøtene at store hendelser, slik som runddager, tildeling av veteranjuveler og andre slike har medført at det har kommet en sang om dette under taffelet. Sangen har ikke kommet av seg selv, naturligvis, men har vært skrevet av bror Pål Johnsen og framført sammen med logens musikkansvarlige Ronald Forsaa.

Disse innslagene har alltid vært svært populære blant brødrene og sangen er faktisk en loge-versjon av Leonard Cohens sang "Haleluja". Teksten har alltid vært tilpasset den aktuelle hendelsen i logen og har ikke sjelden hatt passelig menge snert og lun humor.

Da kollegiet henvendte seg til de to nevnte brødrene om en korona-versjon av denne sangen til glede og oppmuntring for brødrene, var det ikke nei i deres munn. Og kort tid etterpå var sangen framført, tatt opp og filmet og publisert på logens gruppe på Facebook. Tilbakemeldingene fra brødrene var meget gode og positive på dette tiltaket.

Siden ikke alle brødrene har FaceBook, legger vi ut en lenke til denne filmen her.
Filmen startes ved å klikke på lenken HER

Merk at denne vil åpnes i et nytt vindu.

God fornøyelse !