I år (2023) som mange tidligere år stilte brødre fra Odd Fellow loge nr. 118 Tore Hund opp i forbindelse med Pass It On, Harstad, sin årlige julegaveaksjon.

Pass It On, Harstad ledes av Merethe Olsen og de samler inn og deler ut julepakker til mennesker som er kommet i en vanskelig livssituasjon og kanskje trenger litt hjelp og oppmuntring i forbindelse med Jul.

I år var vi 4 brødre fra vår loge som stilte opp og samlet inn pakker og var med på å fordele disse i gaveesker som så ble distribuert til mottakerne.

Dette er en hyggelig og sterkt motiverende oppgave for oss brødrene og alle heder og ære til Merethe som gjør dette år etter år. Imponerende! 

 

 

 

 

 

Våre gode brødre Halvdan Olsen, Kjell Oddvar Bendiksen, Arild Svenning og Christian R. Normann var før jul engasjert med utadrettet logearbeid til fordel organisasjonen Pass it on - Harstad.

Organisasjonen var før Jul opptatt med å hjelpe familier som hadde bedt om hjelp til å kunne feire en fin Jul.

I et innlegg på Logens gruppe på Facebook har bror Halvdan fortalt om jobben som ble gjort og vi siterer:

"God kveld brødre. Idag e æ stolt over å være en Odd Fellow. Jeg håpet vi kunne hjelpe Pas it on og da stillet Logen opp med en gang. Jeg og Kjell Oddvar startet med å hente matvarer nede på Nortura.  Ht kommer med en reportasje i morgen.  Så dro vi opp til Kanebogen Senter for å hente gavene som blei lagt under juletreet. Totalt 298. Fantastisk giverglede. Etter jobb kom også Arild Svenning og Christian R Normann  og hjalp til med å fordele  i esker til alle familiene. Vi fikk også være med på utdeling og utkjøring.  Det var veldig sterk opplevelse å se hvor glad de som hadde bedt om hjelp ble. Skal overbringe en stor takk fra lederen av Pas It On avd. Harstad, Merethe. Det gikk litt fort i svingene så jeg fikk ikke foreviget Arild og Christian."

Godt jobbet, gode brødre. Dette er medmennesklighet i praksis. Takk for innsatsen.

Vi vedlegger bilder fra arrangementet.