Kjære besøkende søster:

Det er svært hyggelig for Rebekkaloge 115 Kesia å kunne ønske besøkende søstre velkommen til oss!

Tromsø er en aktiv by med mange tilreisende, også logesøstre, og nedenfor vil du få hjelp til å finne fram til oss og våre lokaler. Tips: Skriv gjerne ut denne siden: Høyreklikk på denne teksten og velg "Skriv ut" i menyen.

Loge Kesia har møter hver 2. og 4. tordag i måneden, litt avhengig av leirmøter. Sjekk med vår Kalender.

Kart

Nedenfor finner du et kartutsnitt over Tromsø sentrum, med Odd Fellow-bygget avmerket med en rød "nål". Du kan finne ytterligere kartdetaljer her..

 

Merk: Dersom du kommer med bil, er det enklest å parkere i innendørs parkeringsanlegg, markert med en grønn "nål" på kartutsnittet. Innkjøring fra Vestregata. Derfra er det kun en kort spasertur til logen.

Bildebeskrivelse

 

Tromsø er en by med ca 75.000 innbyggere, men sentrum er kompakt, og Odd Fellow-bygget ligger nord i Storgata, byens hovedgate. Dette bildet er tatt i Storgata midt i sentrum av byen, ved Tromsø Domkirke (se blå markering i kartutsnittet ovenfor), i retning nord. Den røde bygningen til høyre i bildet er hovedkontorene til Sparebank1 Nord-Norge.

Bare følg Storgata nordover, og etter ca. 200-300 meter passerer du Stortorget:

Fra Stortorget er det kun 150 meter rett fram, gjennom ett lyskryss, så er du ved logen. (Se rød pil i bildet):

Du har nå kommet fram til Storgata 118, Odd Fellow-bygget i Tromsø. Du kjenner det på at flagget med De 3 Kjedeledd er heist (det heises allerede på morgenen når det er et møte). Inngangen er midt på bygget. Ta heisen til 4. etg. (garderobe/spisesal/kjøkken) og kom deretter opp i 5.etg. hvor logesal og klubben for ettermøter befinner seg. Her serverer vi også kaffe før møtet starter.

Vel møtt i Vennskap, Kjærlighet og Sannhet!