Plan for ettermøter Høst 2025
Meny Høsten 2025
24/09 - Karbonader (Vask/rydde hjelp: Per-Chrisian Størkersen og Roger Hammernes)
08/10 - Pasta Bolognese (Rydde hjelp: Terje Petter Langseth og Ragnvald Anderson)
22/10 - Pizza (Vask/rydde hjelp: Ronny Berntsen og Fritz Nilsen)
12/11 - Kjøtkaker (Rydde hjelp: Torstein Høgseth og Ole Julius Støver)
26/11 - Kveldsmat (Vaske/rydde hjelp: Johnny Hansen og Jin Sørå)
10/12 - Elg småsteik (Rydde hjelp: Per Eirik Meldgård og John-Harry Myhre.
12/12 - Ribbe/Pinnekjøtt m/tilbehør og Riskrem til dessert.
(Rydde hjelp: Olav Martin Jentoft og Rune Kjetil Nilsen)
14/01-26 Kveldsmat (Vask/rydde hjelp: Jürgen Ivar Larsen og Fredrik Skaret)