Mandag 18. mars ble det igjen arrangert sosialaften for søstrene i losje 24 Baugeid Dagsdatter, i Odd Fellows lokaler i Porsgrunn. Leder av sosialnevnden Anne Marie Punnerud,  ønsket hjertelig velkommen til i overkant av 70 søstre og gjester, som var kommet for å være med på sosialaften denne gangen.

I år var det bestemt at Frelsesarmeen skulle få kr 10 000,- og Organisasjonen Leve kr 10 000,-. Dette er en landsforening for etterlatte ved selvmord. Videre fikk Toppen borettslag kr 3000,-. Representanter for Frelsesarmeen og organisasjonen Leve var til stede og mottok pengegavene som de var veldig takknemlig for. Sistnevnte ønsket å kommet tilbake ved en senere anledning for å informere nærmere om organisasjonen.

Etter utdelingen av pengegaver var det klart for mannekengoppvisning ved søster Wenche Skotnes Hansen. Her var det mange flotte antrekk å skue og tradisjonen tro var det søstrene selv som var mannekenger. Lekre kjoler med tilhørende jakker og annet tilbehør ble godt mottatt, det gjorde også de mange bukseantrekkene og ikke minst regnfrakkene. Dette er ikke regnfrakker slik vi husker dem, men jakker med mange flotte detaljer som kan brukes i all slags vær.

       

 

Det ble så servert nydelige smørbrød og kaker som søstrene hadde sørget for. Så var det klart for loddsalget hvor beløpet i sin helhet går til de sosiale formålene. Det var mange flotte gevinster og til tross for færre fremmøtte, kom det inn kr 14 260,- . Dette er penger som kommer godt med til vårt sosialfond.

Dette ble en koselig kveld og et vel gjennomført arrangement!