Vi ble tatt godt imot av festkomiteen.                       

       


Det var grått i været og det regnet litt til og fra, men for alle de fint pyntede damene satte ikke været noen demper på kosen og stemningen. Temaet for kvelden var romantikk! Og som vanlig hadde noen lagt mer arbeid i antrekk og tilbehør enn andre og var riktig så romantiske og sommerlige, med både hatter og rysjer, men alle var i sommerstemning og klare for en hyggelig kveld sammen, med eller uten romantisk antrekk.

                                 Marit ønsker velkommen til bords.  

Fine damer på sommeravslutning: Fra v. Kirsten, Marit og Trine

Det er utrolig hvor mange man kan få rundt bordene i huset på Øya. Denne kvelden var det 60 damer som benket seg rundt langbordene for et hyggelig måltid sammen, og etter velkomsten til UM Marit Sundberg fikk vi servert lapskaus. Den smakte godt i gråværet.

Unni, pyntet og klar for sommeravslutning   

Praten gikk lystig rundt bordene og forografiapparatene var flittig i bruk. Her var mange motiver som skulle foreviges.                                                                                       

Kristin og Gerd i hyggelig passiar               

                                                                    

                                Enda en elegant dame - Wenche denne gangen.

                                                                                                      

Etter hvert ble vi introdusert for tre staute karer som skulle underholde for oss. Det ble viser, vitser og små, hyggelige fortellinger som ble tatt godt imot av søstrene. Selv sang vi også vakre viser og sommerstemningen steg etter hvert som timene gikk.

                 

Jammen var tvillingene på plass i år også - Randi og Elisabeth som Tuppen og Lillemor.

Festkomiteen som hadde tatt godt imot oss da vi kom, vartet opp med selvbakte kaker, nygelige Pavlovaer og kaffe, som smakte fortreffelig. UM Marit Sundberg ledet taffelet på en fin måte og takket alle for samarbeidet i året som var gått.

Da klokken nærmet seg elleve, var det tid for oppbrudd; Selskapskomiteen hadde arrangert en kjempehyggelig avslutning for søstrene i Baugeid Dagsdatter.