Mandag 5. mars 2018 var det tid for årets sosialaften. Denne kvelden var spisesalen fullsatt av logesøstre med gjester for å se våren og sommerens moter fra butikkene Femina og Damespesialen. Vi ble denne kvelden ønsket velkommen av vår Eks OM Kerstin Elisabeth Aas. Før våre flinke søstre skal vise oss nye moter for vår og sommer, var det tid for  overrekkelse av året gave fra Baugeid Dagsdatter's sosialfond. I år var det Krisesentret i Telemark som fikk en gave på kr. 15.000,- . Det var Pia Haug, som er fagansvarlig på krisesentret som fikk overlevert gaven av Eks OM. Krisesentret i Telemark er et lavterskeltilbud for barn, kvinner og menn som er utsatt for vold i nære relasjoner. En trenger ikke henvisning, det er et gratis botilbud og det er døgnåpent. I tillegg til å være et midlertidig bo-tilbud tilbys også dagsamtaler. Vi vet at gaven vår kommer til å bli brukt på en god måte for å hjelpe våre medmennesker som er i en vanskelig situasjon.

                           

Etter gaveoverrekkelsen var det tid for å se nye moter, farger og fasonger. Eks OM ga derfor ordet til våre søstre Wenche Skotnes Hansen og Hanne Micaelsen som er eiere av henholdsvis Femina og Damespesialen. De presangterte våre flinke søstre som stiller opp og viser oss alle nyhetene for vår og sommer. Søstrene Marit O.S., Wenie, Marit H., Anna Lise, Siri og Randi viste oss det ene flotte antrekket etter det andre. Veldig mye lekkert! Håper begge butikkene opplever at vi som har sett alle de flotte klærne tar en tur innon butikkene for å fornye oss. Hjertelig takk til alle søstrene som viste frem flotte klær og tusen takk til de to flotte søstrene som var konfransierer.

Etter at vi hadde sett alle disse flotte antrekene var det tid for servering. Denne gangen var det bestilt snitter og mange søstre hadde bakt kaker. Som vanlig mange flotte kaker. Alle fremmøte koste seg med snitter og kaker. Det var så tid for loddsalg på mange fine gevinster. Det var mange som gikk hjem med både en og to gevinster denne kvelden. Heldige var de! Denne kvelden solgte vi lodder for ca kr. 14.500,-, et flott resultat. Det var så tid for å avlutte denne hyggelige kvelden, og Eks OM Kerstin takket alle for en flott kveld.