Mandag 4. juni arrangerte søstrene i Baugeid Dagsdatter sin årlige sommeravslutning, som denne gangen gikk til Jarseng sportsstue. Her var det hjemmekoselige stuer, og det var dekket til fest på småbord.

 

Menyen var Biff Stroganoff med godt drikke til og nydelig dessert. Det smakte fortreffelig og vertskapet som driver stedet var hyggelige og sørget for at vi hadde det vi trengte.  Søstrene vartet også opp med mange gode kaker og praten gikk livlig rundt bordene.

Istedenfor den vanlige utlodningen, var det lagt opp til en såkalt Amerikansk auksjon. Dette fungerte slik at man begynte med å by en sum på kr 20,- og deretter bød man videre oppover med kr 20,- for hver gang til det var nådd en sum som var satt på forhånd. Vi var bedt om å ha med oss godt med 20 kr mynter. Dette skapte mye moro og det var ikke vanskelig å få søstrene til å by. Gevinstene var pakket inn så ingen visste hva de bød på. Spenningen var derfor stor for de som fikk budet og kunne pakke opp. Her var det både "nyttige" ting til hus og hjem og smykker i skjønn forening.

 En morsom måte å gjøre det på som sikkert vil bli gjentatt ved en senere anledning. Nok en gang en utrolig fin sommeravslutning!