Mandag 12.juni 2017 var det til for  årets sommermøte. Denne gangen reiste vi til Fagerheimlåven i Langesund. Vi ankommer en en låve som er omgjort til festlokaler. Vi kommer til et festpyntet lokale som selskapkomiteen har gjort for oss. Søstrene ankommer en etter en noen med hatter andre uten. Alle pyntet i sommerklær og med godt humør.

Denne kvelden ble det servert spekemat med tilbehør, kaffe og kaker. Alt sammen smakte nydelig. Vi hadde også Amerikansk Auksjon på programmet i kveld, dette til inntekt for den nye Landssaken, finansiering av ny redningsskøte til Redningsselskapet. Komiteen som jobber med Landssaken hadde fått mange fine gaver til auskjonen, og noen av oss hadde gitt ting vi kunne bruke. Her er det igrunn ikke tingens verdi som var det viktigste, det var inntekten til Lanssaken som var hovedpoenget. De fleste tingene var pakket inn i skoesker så ingen skulle skjønne hva som var i pakken.

Da var det bare å komme igang med auksjon. Minstebud var kr. 10,- . Søstrene gav villig bud og vi som gikk rundt med hatter hadde nok å gjøre. Det ble litt kaos, mye latter og morro. Tingene som ble ausjonert bort var blant annet, lys, Cruise med Fjord Line, Cruise med Color Line, Cruise med DSDS, ryggsekk, dukke, bøker, kjevle og en del annet. Det var mange heldige budgivere denne kvelden. Det ble en hyggelig og morsom kveld. Så kom tiden for å ønske hverandre en riktig god sommer og takk for et hyggelig vårsemester.

Så ser vi frem til å starte opp igjen med møter til høsten og nye aktiviteter til inntekt for Landssaken til høsten. Takk til kveldens selskapskomite ledet av UM Marit. Strålende kveld, TAKK!