Mandag 05.05.2014 var det nok en gang tid for Baugeid Dagsdatters årlige sosialaften. Det ble ønsket velkommen til 94 personer av eks overmester Marit Sundberg. Hun ønsket også hjertelig velkommen til representantene fra Frelsesarmeen og Evangeliesenteret som var kommet for å få utdelt kveldens gaver. Frelsesarmeen fikk utdelt en sjekk på kr. 10.000,-, som skal gå til et prosjekt som arrangerer ferietur til barnefamilier som sjelden kommer på ferie. Her jobber Frelsesarmeen sammen med Porsgrunn Kommune for å finne familier som trenger en påskjønnelse. Det går to fulle busser med barn og voksne nedover til Kristiansand. Et veldig populært tiltak for noen som ikke har så mye å bruke på en ferietur.

Den andre sjekken på kr. 10.000,- ble tildelt Evangeliesenteret. De har startet opp en avrusningsklinikk i mars i år. Her får brukerne være fra to til fem dager før de overføres til videre profesjonell hjelp. Her får de varme og kjærlighet, noe som gjør godt i en vanskelig periode. Siden dette er nyoppstartet trenger de penger til mange ting. F.eks. er kjøkkenet i en elendig forfatning. Vi regner med at pengene blir brukt på en god måte.   

Etter gaveutdelinger gikk vi over til mannekengoppvisningen.Klær fra Femina ble vist frem av seks av våre søstre. Søster Wenche Skotnes Hansen innehaver av Femina var kveldens konferansier. Det ble vist frem mange flotte antrekk for sommeren. Flotte kjoler, bukser og topper. Også ytterjakker i flotte farger og detaljer. Klær i friske farger for sommeren. Mannekengene "eide" gulvet! Flotte Damer!! Det var nok mange av oss som hadde lyst til å ta en tur til byen og handle hos Femina i dagene etter mannekengoppvisningen. Takk til Wenche for jobben hun har hatt men å få kledd opp våre søstre i så fine antrekk. Takk også til de seks flotte damene våre!

Mannekengoppvisningen var så ferdig og vi gikk over til serveringen. Også denne kvelden hadde søstrene smørt smørbrød og bakt kaker. Det var et flott skue utover bordet, først smørbrød og så kaker. Nydelig!!

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Det var nå tid for og selge lodd på kveldens mange flotte gevinster. Salget gikk unna og vi fikk inn kr. 16.700,- denne kvelden. Et flott beløp som blir satt inn på sosialfondet. Dette blir så delt ut til sosialt arbeid i vårt nærmiljø.

Det var så tid for å si takk for denne gang. Vi gikk alle hjem med en god følelse ved å være med på å dele ut penger til noen som trenger det ekstra og ved å ta lodder slik at vi kan dele ut nye gaver neste år.