Mandag 16.03.2015 var det tid for en ny sosialaften. 80 damer var møtt opp for å se sommerens moter. 

Sosialaften ble åpnet av eks OM Marit Sundberg som ønsket oss alle hjertelig velkommen. Spesielt ønsket hun Melle Aakenes velkommen. Hun var invitert til sosialaften for å mottat vår gave på               kr.15.000,- til Kirkens SOS nødtellefon. Dette er en døgnåpen telefon hvor alle som trenger noen å snakke med kan ta kontakt. Her har de i løpet av et døgn mange samtaler med folk som av ulike grunner trenger noen å snakke med. Et flott tiltak. Melle Aakenes takket så mye for gaven og fortalte at slike bidrag kommer godt med i deres arbeid. Hun lovet å forvalte pengene godt.   

                                                               responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50       

 Etter overrekelsen av gaven, var det på tide å gå over til sommerens moter. Det var også i år flotte klær fra  Femina. Selve mannekengoppvisningen ble ledet av vår søster og innehaver av Femina, Wenche Skotnes Hansen. Mannekenger var som vanlig våre flotte søstre som er så sporty og stiller opp år etter år. Flotte kapper, buker, topper og kjoler. Også et utvalg av vesker og smykker prydet damene! Flotte blide damer kom på rekke og rad til stor applaus. 

 

       responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

                              Flotte damer i sommerens moter, og et flott loge antrekk ble vist.

                                           

Etter mannekengoppvisningen var det tid for servering. Som vanlig hadde søstrene smørt smørbrød og bakt kaker. Her bugnet det av gode fristelser. Alle fremmøtte forsynte seg av godsakene. Først smørbrød og så kaker. Her manglet det ikke på fristelser. 

      responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Så var det tid for loddsalg. Mange flotte gevinster lokket damene til å åpne lommebøkene sine. Denne kvelden kom det inn totalt kr. 16.200,-. Et flott resultat som vi ved neste sosialaften deler ut til et godt formål.

Det var så på tide å avslutte for kvelden. Alle ble ønsket vel hjem og velkommen tilbake neste år!