Denne dagen, 04.04, var det nok en gang klart for vår sosialaften.  Med nesten full spisesal ble vi ønsket velkommen av vår eks.OM Birgitte Sauro.  Det var så tid for overrekkelse av vår gave på kr 20.000,-, som denne gangen gikk til Røde Kors. Disse pengene er øremerket "ferie for alle". Mange barn har foreldre som ikke har anledning til å ta med sine barn på ferie. Røde Kors arrangerer helgeturer og dagsturer for noen av disse barna og familiene deres. I 2015 var det 300 barn som fikk dette tilbudet. Vi håper at vi kan bidra til at flere barn i 2016 kan få dette tilbudet.             Stian Michelsen takket hjertelig for gaven .                                                                      

Det var så tid for å gå over til vårt faste program for kvelden, nemlig mannekengoppvisning og severing av snitter, kaffe og kaker, Denne kvelden hadde vi klær fra to av byens butikker. Femina og Gyldene Tider. Spenningen var stor blandt dammene som var møtt frem. Hva er moten i år, farger og fasonger? Våre flotte sporty søstre Elisabeth, Marit, Unni, Aud, Kristin og Kjersti kom så inn en etter en med flotte vår og sommerklær, Her var det klær for enhver dame. Fine farger og fasonger som kunne passe for oss alle. Mannekengene hadde også skjerf, sko, briller og smykker fra butikkene.

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Da er det bare å møte opp i butikkene for å handle.

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50                                                             

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

 Når mannekengoppvisningen var ferdig var det tid for mat. Et flott bord fullt av deilige snitter og deretter kaker ble satt frem. Alt stelt i stand av søstrene som vanlig. Nydelig!! Så var det tid for å selge lodder på kveldens gevinster. Denne kvelden fikk vi inn kr. 17.925,- og mange gikk hjem med flotte gevinster, både pakker og blomster. Vår egen pianinst kunne ikke være tilstede denne kvelden og da var vi så heldige å få låne URD's flotte og dyktige pianist Lise Gusfre som spilte til sangene våre. Tusen takk til Lise. Tusen takk også til komiteen som hadde ansvaret for denne kvelden. Vel utført jobb, slik at det ble en flott kveld for oss alle. Så var kvelden over og både søstrene og gjester forlot lokalet med et "lyst" sinn!

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50