Mandag 20. mars 2017 kl. 19.00 var spisesalen i Sverregt. full av spente damer. Vårens moter skulle vises frem fra Femina og Gylne Tider. Vi er jo alltid spente på farger og fasonger på nyhetene. Eks OM Birgitte Sauro ønsket oss velkommen. Deretter var det utdeling av året gave til et godt formål i vårt nærmiljø. Denne gangen var             Grenland Kontaktsenter, kontaktstua også kalt Kjelleren i Sverresgt. 4 som fikk gaven på kr. 10.000,- . Grenland Kontaktsenter er opprettet i samarbeid med Evangeliesenteret og er et herberge for rusavhengige i Grenland. Kontaktstua som ligger i kjelleren er åpen mandag, tirsdag og fredag. Milla Kristiansen og Anton Kolle fra sentret takket for gaven. Pengene som er øremerket kjelleren, skal brukes til litt ekstra god mat til brukerne. Dette er et lavterskeltilbud som drives på frivillighet. Vår søster Ingunn Buchanan er frivillig og hjelper til på kafeen.  Det er sang og musikk og mat. De som ønsker det kan få en motivasjonssamtale. Det blir også delt ut matposer og klær til de som har behov. Det er også anledning  til å levere brukte klær til kjelleren eller til bruktbutikken i bakgården. 

 

                                                         

Det var så tid for å gå over til neste post på programmet, vårenes moter!! Her er det som vanlig våre egene søstre som viser frem motene. Alltid blide og positive søstre. Søster Wenche Skotnes Hansen er kveldens konferansier. Nå kommer damene inn en etter en med flotte klær, og vi lar oss sikkert påvirke til å møte opp i butikkene for å handle. Selv om skapene våre har en del klær fra før er det alltid morro med noe nytt. Mye lekre klær. Klærne denne gangen ble vist av søstrene Randi, Elisabeth,Unni, Marit, Wenche og Anna Lise.Tusen takk!!

  responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50                responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

 

Etter å ha sett så mange flotte klær må vi jo ha litt mat. Også denne gangen er det søstrene som har smurt smørbrød og bakt kaker. Som vanlig mye godt. Det blir kø rundt bortet og alle lurer på hva de skal ha. Alle får både smørbrød og kaker og praten går rundt bordene. Vi koser oss. Men også denne kvelden tar slutt, og eks OM Birgitte Sauro takket for i kveld og ønsket alle vel hjem. Denne kvelden kom det inn ca kr. 21.000,- til nye formål.

                                responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50                                     responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50