Mandag 2. juni 2014 var det sommeravsluttning for Baugeid Dagsdatter på Seivall. En nydelig sommerkveld med strålende sol. Det var mange søstre som var møtt opp denne kvelden for å være sammen på vårens siste møte. Kvelden bød på god mat, sosialt samvær, og ikke minst to overraskende innslag av underholdning.

UM Kerstin Elisabeth ønsket oss velkommen til denne nydelige kvelden.

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Mange damer med og uten hatt, alle like fine. Veldig hyggelig at vi er både eldre og yngre søstre sammen. Det gir oss en ekstra verdi i vårt arbeid for Vennskap, Kjærlighet og Sannhet.

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Etter en velkomstdrink og litt prat fikk vi servert nydelig spekemat. Dette smakte nydelig og vi spiste, pratet og virkelig hygget oss.

Så var det tid for kveldens førtste overraskelse. UM Kerstin Elisabeth ønsket velkommen til                                    Hilde Nordland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen, som skulle ha en liten konsert for oss. Her er det bare en ting å si om denne konserten. NYDELIG!! Flotte stemmer og flotte valgte sanger. Vi bare nøt dette!

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Når Hilde og Espen var ferdige dukket det plutselig opp nye aktører på "senen"! Iført gamle sykepleiedrakter kom to "damer" med en sketsj som handlet om "Rebekkasøstre". Her var det mange betraktninger å få høre. Fortreffelig!! Så var det plutselig klesbytte! Da ble det vist forslag til "nytt logeantreff". Her kan det nok bli noen komentarer !! Fantastisk tekst skrevet av vår CM Mari. Mari og hennes vennine fremførte sketsjen på en proff måte. Veldig morsomt, det gjør godt med en god latter!

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Kvelden nærmet seg slutten, men først måtte det jo være kaffe og kaker. Selvfølgelig var det noen flinke søstre som hadde bakt kaker også denne kvelden. Det smakte fortreffelig, og det var flere som ønsket å få oppskrifter på kveldens kaker.

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Det var så tid for å takke for i kveld. Vi ønsket hverandre en riktig god sommer og gledet oss til å treffe hverandre igjen på vårt første møte til høsten, 01.09.2014.