Vårens møter er nå over og vi har i dag vårt sommermøte for 2016. Vi treffes i Kantina til Vard Group i Brevik, også kalt Operaen. Dette var et flott og luftig lokale rett ved havet. Her gikk store båter rett utenfor vinduet. Her var det også tilgjengelig for alle våre søstre, ingen "tunge" trapper å forsere. BRA!! Vi var 54 feststemte søstre som møtte frem. Veldig hyggelig at våre 3 nye søstre også var med oss i kveld. Etter en velkomstdrink ble det servert god lapskaus og flatbrød. Drikke hadde vi med hver og en.

Praten gikk gikk rundt bordene. Solen sto høyt på himmelen og viste seg fra sin vakreste side, noe som gjorde at det ble veldig varm for de nærmest vinduet. Solskjerming på vinduet fungerte ikke dessverre. Noen satte seg ut på terrassen en stund. Etter lapskausen var vi så heldige å få besøk av Kjell Rambekk og Odd Helge Melby som spilte og sang for oss. Et hyggelig besøk. Det ble også allsang.   Kjekke karer!!

 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50 responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50

Det var så tid for kaffe og deilige kaker. Våre 3 "rappesøstre" Mari, Hilde og Elisabeth gjorde også entre. De fremføre "Baugeids" rapp for Vennskap, Kjærlighet og Sannhet, for deg, for meg, for alle på vår jord. Alle søstrene ble med. Morsomst med litt aktivitet. Takk til søster UM og hennes hjelpere for en hyggelig og fin kveld.Da er det bare å lade batteriene i sommer for å møtes igjen i september til nye logemøter. God sommer!!!

                responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50