Så var det tid for sommerens eldretreff, hos oss i Baugeid Dagsdatter.

Alle våre medlemmer som er over 80 år blir invitert. Denne formiddagen var det 8 søstre som hadde anledning til å komme.Vi hadde en veldig hyggelig formiddag. Praten gikk rundt bordet. De søstrene som ikke kan møte frem i logen lenger syntes dette arrangementet er veldig hyggelig. Det er også veldig hyggelig for oss i komiteen å møte disse våre eldre søstre.

Det ble sang, fortellinger og noen søte historier. Søster OM var også sammen med oss og fortalte litt fra vårens logemøter. Blandt annet fortalte hun at vi har innviet 3 nye søstre. Hun  fortalte også at logesalen nå er under oppusing og at det blir spennende å se hvordan dette har blitt når vi møtes igjen i september. Det ble servert snitter, kaffe, farris og kake. Dette smakte fortreffelig.

Så var tiden for å takke for i dag kommet. Søstrene fikk hver sin bukett med 3 rosa nelliker med ønske om en god sommer. De søstrene som hadde blitt hentet ble så kjørt hjem. Vi har fremdeles noen spreke søstre som går til og fra arrangementet. Takk for denne gang og velkommen tilbake i desember.

  ​ responsive-focuspoint focus-horizontal-50 focus-vertical-50