Odd Fellow Ordenen i Moss har flyttet til lokaler i 1. og 2. etasje i Dronningens gate 27. De øvrige etasjene 3-5,  bygges nå om til moderne leiligheter. Samtidig blir også fasaden og utvendige arealer renovert. Illustrasjonen under viser hvordan hele gården vil fremstå når den er fullstendig ferdig høsten 2020.

I våre lokaler er alt nytt og smakfullt, med lyse, varme interiørfarger. Lokalene består av en møteromsavdeling i 1. etasje med moderne AV-utsyr for møter og videokonferanser. I 2. etasje ligger selskapslokalet med spisesal, anretning/bar og salong-del. Det er dekkeplass til nærmere 80-90 personer. Kjøkkenet har nytt, moderne utstyr for oppvarming og enkel håndtering av mat. Selskapslokalet har også utstyr for lyd og bilde samt wifi og lydutstyr for hørselshemmede. Det er egen heis fra garderoben i 1. etasje til selskapslokalet i 2. etasje. Lokalene egner seg godt til anledninger, som f. eks.:

  • Dåpsselskap
  • Konfirmasjonsselskap
  • Minnesamvær
  • Jubileumsselskap
  • Andre private sammenkomster
  • Kurs og møter

Møteromsavdelingen i 1. etasje kan leies separat. Der finnes to møterom med moderne AV-utstyr, wifi og utstyr for videokonferanse. Rommene har kapasitet til hhv. 8-10 og 10-14 personer, men kan også slås sammen til ett rom. Felles minikjøkken og HC-WC finnes i samme etasje.

Ordenshuset driftes av AS Husselskapet som er eiet av samtlige 5 Odd Fellow loger i Moss. Husselskapet har en langsiktig leievtale med gårdeier Donningensgate 27 AS. 

Ønsker du å leie selskapslokale eller møterom finner du leiepriser og vilkår ved å fylle ut vårt online bestillingsskjema med informasjon om hva du ønsker. 

Eller klikk på en av lenkene under for å: