Fra april 2020 vil Odd Fellow Ordenen flytte inn i ny lokaler i 2. etasje i samme gård og får egen inngang til garderober, vestibyle og møterom fra gateplan. I løpet av 2020 blir også 3. 4. og 5. etasje bygget om til nye, moderne leiligheter som skal være klare til overlevering høsten 2020. I samme periode blir også fasaden renovert og utvendige arealer klargjort.

I de nye lokalene er alt nytt og smakfullt, med lyse, varme interiørfarger. Lokalene består av en konferanseavdeling i 1. etasje med moderne AV-utsyr for effektive møter og konferanser. I 2. etasje ligger selskapslokalet med kjøkken, spisesal med dekkeplass til rundt 100-110 personer og separat salong. Selskapslokalet har også nytt utstyr for lyd og bilde samt wifi og lydutstyr for hørselshemmede. Det er egen heis fra garderoben i 1. etasje til selskapslokalet i 2. etasje. Lokalene passer utmerket til flere anledninger, som f. eks.:

  • Dåpsselskap
  • Konfirmasjonsselskap
  • Minnesamvær
  • Jubileumsselskap
  • Andre private sammenkomster
  • Kurs og møter

Møteromsavelingen i 1. etasje kan også leies separat. Der finnes to møterom med moderne AV-utstyr, wifi og utstyr for videokonferanse. Rommene har separat kapasitet til hhv. 8-10 og 10-14 personer, men kan også slås sammen til ett rom. Felles minikjøkken og HC-WC finnes i samme etasje.

Ordenshuset driftes av AS Husselskapet som er eiet av samtlige 5 Odd Fellow loger i Moss. Husselskapet har en langsiktig leievtale med gårdeier Donningensgate 27 AS. 

Ønsker du å leie selskapslokaler eller møterom sender vi deg gjerne et tilbud!

Du finner leiepriser og vilkår ved å fylle ut et bestillingsskjema med informasjon om hva du ønsker å leie. 

Eller klikk på en av lenkene under: