Odd Fellow Ordenen i Moss flytter om kort tid inn i ny lokaler i 2. etasje i Dronningens gate 27. Etasjene 3. 4. og 5.  bygges om til nye, moderne leiligheter som skal være klare til overlevering høsten 2020. I samme prosjekt følger også renovert fasade og utvendige arealer. Illustrasjonen under gir et inntrykk av hvordan huset blir seende ut når det er ferdig.

I våre lokaler er alt nytt og smakfullt, med lyse, varme interiørfarger. Lokalene består av en konferanseavdeling i 1. etasje med moderne AV-utsyr for effektive møter og konferanser. I 2. etasje ligger selskapslokalet med dekkeplass til rundt 100-110 personer og separat bar og salong-del. Videre finnes nytt kjøkken for oppvarming og enkel håndtering av mat. Selskapslokalet har også utstyr for lyd og bilde samt wifi og lydutstyr for hørselshemmede. Det er egen heis fra garderoben i 1. etasje til selskapslokalet i 2. etasje. Lokalene passer utmerket til flere anledninger, som f. eks.:

  • Dåpsselskap
  • Konfirmasjonsselskap
  • Minnesamvær
  • Jubileumsselskap
  • Andre private sammenkomster
  • Kurs og møter

Møteromsavelingen i 1. etasje kan også leies separat. Der finnes to møterom med moderne AV-utstyr, wifi og utstyr for videokonferanse. Rommene har separat kapasitet til hhv. 8-10 og 10-14 personer, men kan også slås sammen til ett rom. Felles minikjøkken og HC-WC finnes i samme etasje.

Ordenshuset driftes av AS Husselskapet som er eiet av samtlige 5 Odd Fellow loger i Moss. Husselskapet har en langsiktig leievtale med gårdeier Donningensgate 27 AS. 

Ønsker du å leie selskapslokale eller møterom finner du leiepriser og vilkår ved å fylle ut vårt online bestillingsskjema med informasjon om hva du ønsker. 

Eller klikk på en av lenkene under for å: