Kjære besøkende bror:

Det er svært hyggelig for Loge Thule å kunne ønske besøkende brødre velkommen til oss!

Tromsø er en aktiv by med mange tilreisende, også logebrødre, og nedenfor vil du få hjelp til å finne fram til oss og våre lokaler. Tips: Skriv gjerne ut denne siden: Høyreklikk på denne teksten og velg "Skriv ut" i menyen.

Loge Thule har møter hver 2. og 4. onsdag i måneden.

Kart

Nedenfor finner du et kartutsnitt over Tromsø sentrum, med Odd Fellow-bygget avmerket med en rød "nål". Du kan finne ytterligere kartdetaljer her.

 

Merk: Dersom du kommer med bil, er det enklest å parkere i innendørs parkeringsanlegg, markert med en grønn "nål" på kartutsnittet. Innkjøring fra Vestregata. Derfra er det kun en kort spasertur til logen.

Bildebeskrivelse

 

Tromsø er en by med ca 75.000 innbyggere, men sentrum er kompakt, og Odd Fellow-bygget ligger nord i Storgata, byens hovedgate. Dette bildet er tatt i Storgata midt i sentrum av byen, ved Tromsø Domkirke (se blå markering i kartutsnittet ovenfor), i retning nord. Den røde bygningen til høyre i bildet er hovedkontorene til Sparebank1 Nord-Norge.

Bare følg Storgata nordover, og etter ca. 200-300 meter passerer du Stortorget:

Fra Stortorget er det kun 150 meter rett fram, gjennom ett lyskryss, så er du ved logen. (Se rød pil i bildet):

Du har nå kommet fram til Storgata 118, Odd Fellow-bygget i Tromsø. Du kjenner det på at flagget med De 3 Kjedeledd er heist (det heises allerede på morgenen når det er et møte). Inngangen er midt på bygget. Ta heisen til 4. etg. (garderobe/spisesal/kjøkken) og kom deretter opp i 5.etg. hvor logesal og klubben for ettermøter befinner seg. Her serverer vi også kaffe før møtet starter. Se bilder fra våre Ordenslokaler.

Andre Odd Fellow enheter i Tromsø

Som nevnt har Loge Thule møte hver 2. og 4. onsdag i måneden. Les vårt møteprogram. Hvis dette ikke skulle passe for deg, har du følgende alternative loger/leir du kan besøke i Tromsø; alle i samme bygg, selvfølgelig:

Loge 65 Borea

Loge 96 Origo

Loge 142 Ishavet

Leir 11 Nord

Rebekka enheter i Tromsø

Loge 11 Concordia

Loge 71 Moria

Loge 115 Kesia

Leir 12 Troms

Vel møtt i Vennskap, Kjærlighet og Sannhet!