Sentret har praktiske moderne selskapslokaler og møterom, som leies ut i helger og enkelte midtukedager. I tlllegg er det en egen kontorfløy for langtidsleie. Heis i bygget. (Se bilder av lokalene samt utleiepriser nederst i artikkelen)

Lokalene har separate innganger og gir en flott ramme rundt arrangement som bryllup, konfirmasjon, bursdag, minnestund, møtevirksomhet etc.

Begge selskapslokalene og ett av møterommene har fastmontert lerret og projektor med koblinger til PC, Mac, IPad og IPhone. Android mobil og nettbrett overfører via Chromecast. En app, f. eks. "Google Home", må da lastes ned. Projektoren styres med fjernkontroll. Bruksanvisning vil foreligge. Det er også en flyttbar projektor tilgjengelig.

Gode parkeringsmuligheter og bussforbindelser.
Buss nr. 14, som går t/r Lerkendal-Strindheim, stopper på holdeplass "Churchills veg", like ved Senteret. Den går hvert 10. min. på dagtid og fire ganger i timen på kveldstid. Det er ca 5-10 min. spasertur fra Skovgård, hvor metrobuss nr. 1 stopper.

Leie kan bestilles hos utleie@ofst.noevt. tlf. 93025953, Klikk her så kommer du inn på Sentrets egen hjemmeside. Der kan du gå inn på kalenderen og finne lokaler som er ledige.

Våre faste kokker hos TTMat ttmat.no (klikk på lenken) kan komme med pristilbud og forslag til meny, om ønskelig.