Klikk for større bilde
Sittende foran Eva Greiff Selnes, Birgit Irene Greiff og Anne Mari Greiff.
Stående bak fra venstre OM Solveig Fossum Haugdal, DDS Inger Mari Fossum og Stor Marsjall Liv Kristin Hojem Aune

51 søstre og 2 gjester var samlet for å overvære den høytidelige seremonien, som på en stilfull og personlig måte ble ledet av DSS Inger Mari Fossum. Jubilanten ble fulgt på sin vandring i salen av sin datter, søster Eva Greiff Selnes.

Søster Birgit Iren Greiff ble innviet 4. mai 1961 i loge nr 14 Dagmar.


Søstermåltidet ble inntatt ved et nydelig pyntet bord i spisesalen. Måltidet besto etter Veteranens ønske av svinekam Viktoria og Himmelsk lapskaus til dessert.

Sangen ”Sang til veteraner” ble sunget og UM Sissel Inger Moe leste et dikt av Knut Fredrik Dahl – Alle gode ord.

Kveldens første taler var OM Solveig Fossum Haugdal som gratulerte med juvelen, som er Loge Signis første 50 års Veteranjuvel. Du har vært en pioner og foregangskvinne. Takk til dere som gikk fremst og startet opp 39 Signi i 1968. Du har vært en aktiv og engasjert losjesøster – en verdig veteran. Hun avsluttet med dikt av Hans Børli, Brønner utenfor Nachors stad og overrakte så 3 rosa nelliker.

Søster Birgit Irene Greiff takket og fortalte om tiden i logen og tenkte med vemod på søstrene som har gått bort, men med glede på tiden i logen.

Eva Greiff Selnes holdt tale for sin mor og gratulerte henne med juvelen. Selv gikk hun inn i logen for 32 år siden og da var Birgit Irene OM, og hun var også glad for at hun har fått være fadder for sin søster Anne Mari, så dette var en ekstra spesiell dag for henne.

Anne Kathrine Hundset takket til slutt for god mat.

Kvelden ble avrundet med kaffe og hyggelig samtale søstrene imellom.