Foran: Jubilanten Eks Storrepr. Eli Dolmseth
Bak fra ve: Fung. Stormarsjal Eiri Sve, OM Karin M. Amdahl, DSS Dorid S. Berg

Veteranen har innehatt utallige embeder både i loge og leir, og hele 12 gjester og 49 egne søstre var møtt opp for å hedre henne. 

Seremonien ble ledet på en verdig måte av DSS Dorid Solrun Berg, og fung, Stormarsjal Eiri Sve førte Veteranen rundt i salen.

Ettermøtet startet i salongen med Prosecco og Mozell, etter eget ønske. Spisesalen var vakkert dekket med blomster og lys, her ble vi ønsket velkommen til bords av fung. UM Bente Løkken. Menyen besto, etter ønske fra Veteranen, av gravlaks, dillstuene poteter og sennepssaus. Til dessert fikk vi servert pasjonsfrukt ostekake samt kaffe.
 
Som seg hør og bør ved store anledninger, var det også denne gangen mange taler. Først ute var DSS Dorid S. Berg. Hun karakteriserte Veteranen som en kjapp og vital søster som har bidratt stort både i embeder, nevnder, komiteer og også tatt på seg fadderskap. På vegne av Den Uavhengige Norske Storloge overrakte hun en flott blomsterbukett.
 
OM Karin Mary Amdahl berømmet Veteranen fordi hun var en av søstrene med høyeste oppmøteprosent, en rebekkasøster i ordets rette betydning. Hun avsluttet talen med diktet «Livets mosaikk» av Svanhild Salberg, før hun overrakte tre rosa nelliker.

Veteranen takket for den vakre og høytidsstemte seremonien i logesalen og for alle søstrene som var med og gjorde dagen så minnerik for henne. Hun rettet en spesiell takk til str. Åse Johansen som var hennes fadder og som hadde lært henne å være positiv når hun ble spurt om verv i logen. Hun nevnte også sine to fadderbarn Bente Løkken og Siri Roaldseth, som hun er meget stolt av.

Eks. OM Astrid Skogmo takket, gratulerte og overrakte 3 røde roser på vegne av Leir nr. 9 Trondheimen.

Fadder Åse Johansen og fadderbarna Bente Løkken og Siri Roaldseth hedret også jubilanten med fine ord. Fadderbarna Bente og Siri vektla spesielt Eli sin stadig tilbakevendende setning «Si ja, det er en ære å bli spurt». 

Str. Torveig Nordtug hilste og gratulerte fra lilleforeningen Kaktusen. Hun takket også for maten.

Til slutt overrakte OM Karin M. Amdahl de tre hvite nellikene fra alteret til str. Sølvi Næss for hennes velvilje til alltid å stille opp som vikar.

Det ble en flott og minnerik kveld.