1/
Kun teaterbillett a kr 305,- (ordibnær pris kr 350,-).
Vi bestiller på teateret og får den best mulige billett på gitt tidspunkt.
Vi avtaler med gjestene som ikke trenger hotell om vi skal sende billettene i posten eller hvordan det skal ordnes. Kan eventuelt hentes på Thon Hotel Munch

2/
Hotellovernatting på Thon Hotel Munch (ved Tinghuset) med teaterbillett Kr 800,- pr person i dobbeltrom / Kr 1.050,- pr enkeltrom.
Våre pakkepriser inkluderer billett til forestillingen, overnatting i 1 døgn med frokost og tilbud om rabattkupong hos NSB.

Billettene må betales ved bestilling, med Visa - eller Mastercard. Vi trenger da hele kortnummeret på forsiden, utløpsdato og de tre siste sifrene i signaturfeltet på baksiden. Innbetalte beløp refunderes ikke.
Billettene ligger i en velkomstkonvolutt i hotellets resepsjon ved ankomst.
Overnattingen betales direkte på hotellet. (Dvs. at teaterbilletten blir belastet ved bestilling) I tillegg kan vi tilby 3-retters showmeny fra kr 410,- pr person på utvalgte restauranter. Med forbehold om fortsatt ledig kapasitet.

Bestilling kan gjøres på internet på show@thonhotels.no<mailto:show@thonhotels.no> eller på telefon 815 52 400. I alle tilfelle må det refereres til Odd Fellow Showpakke.