Klikk for større bilde
Sittende foran fungerende Stor Marsjall Liv Kristin Hojem Aune og Anne Kathrine Hojem Haugum.
Stående bak fra venstre Ceremonimester Gunhild Tronslien og OM Solveig Fossum Haugdal.

48 søstre og 6 gjester var samlet for å overvære den høytidelige seremonien, som på en stilfull måte ble ledet av fungerende Stor Marshall Liv Kristin Hojem Aune. Jubilanten ble fulgt på sin vandring i salen av Ceremonimester Gunhild Tronslien.

Ved et nydelig pyntet bord i spisesalen ble søstermåltidet inntatt. Det besto etter veteranens ønske av ovnsbakt ørret og agurksalat. Desserten ble utsatt til kaffen, da to søstre spanderte waleskringle.

Sangen ”Sang til veteraner” ble sunget.

OM Solveig Fossum Haugdal gratulerte med juvelen, og leste et dikt ….

Det var bare 3 år siden Losje 39 Signi ble startet da du ble med, og du er medlem nr 57. Du har hatt et langt og trofast logeliv. Hun overrakte 3 rosa nelliker i vennskap, kjærlighet og sannhet og ønsket henne mange gode losgeår.

Stor Marsjall Liv Kristin Hojem Aune gratulerte sin storesøster med 40 års Veteranjuvel og sa at det var en stor dag for henne og at hun regnet med at veteranen ble forbauset da hun kom inn og så hvem som skulle lede seremonien.

Søster Anne Kathrine Hojem Haugum takket for 40 årsjuvelen, og den fine stunden i salen. Når hun tenkte på tiden i logen så virket det veldig lenge, men det har vært kort. Hun fortalte at hun hadde vært så opptatt med så mye og derfor ikke hadde tatt på seg verv innen logen, men at nå ville det bli roligere, så hun måtte bare settes i arbeid.

Vennesangen ble så sunget.

Karen Margrete Myhre takket til slutt for god mat.

Kvelden ble avrundet med kaffe og kake mens søstrene lot samtalen gå.