Klikk for større bilde

Søster Astrid Malmin ble innviet i Loge nr .37 Verdande 2. september 1986, og har hatt embeder som CM’s venstre assistent og Inspektør assistent.
Tildelingen av Veteranjuvelen ble foretatt av logens nyvalgte Storrepresentant Berit Hanssen.

Etter seremonien i Logesalen, gikk vi til et nydelig pyntet bord med rosa løpere på hvit duk, skjønne servietter og blomster. I vår nyrenoverte festsal var det en fryd å få servert et lekkert og godt måltid, som etter jubilantens ønske var laks og Sandefjordssmør med godt tilbehør.

UM Elisabeth Skaara Wendt ønsket velkommen til bords og ledet det hele. Hun hadde laget et fint sanghefte med sanger til jubilanten, så det ble trivelige sanger under taffelet.

OM Marit Wike Hansen gratulerte jubilanten, og overrakte de tre rosa nelliker som symbol på Vennskap, Kjærlighet og Sannhet, samt en nydelig vase preget med vårt loge-emblem.
Hun betegnet henne som en svært trofast søster som har vært ofte på møter, og ellers stilt opp der de har trengt henne.

OM overrakte også tre nelliker fra søstre som var på tur og derfor ikke kunne være til stede denne dagen.

25års Veteranen takket selv for alle de fine årene i logen, for vennskapet, kjærligheten og sannheten. ”Takk for at jeg har fått være med og har fått være en del av dette, og takk for denne vakre veteranjuvelen,” avsluttet hun sin tale med.

Veteransangen ble sunget, og søster Ragnhild Jakobsen avsluttet måltidet med en fin ”Takk for maten tale”.

Etter søstermåltidet smakte det godt med kaffe og bløtkake i den nyrenoverte og hyggelige salongen.

OM Marit Wike Hansen og søster Ragnhild Jakobsen spilte opp til ”Solstrålesangen”, og søster Doris Martinsen sto frem og leste et vakkert høstdikt som hun hadde laget selv.

En trivelig kveld ble avsluttet med ”Snart slukkes lys og lampe”, og UM takket for fremmøtet.