Klikk for større bilde
Sølvi Ellefsen fra St. Veronika, styrer Ann Kristin Grindvik Nilsen, pleierne Elise og Cecilie ved Åse Sjukeheim og Norunn B. Sætre fra St. Veronika.

Med seg i kofferten hadde de en sjekk på kr. 20.000,-, som Undermester Norunn Bråland Sætre kunne overrekke til sykepleier Cecilie Camp.

Åse Sjukeheim har den siste tiden vært i media fordi de er flinke til å ta med beboerne ut på tur, og Cecilie er en av de største pådriverne til disse turene. Hun ble veldig glad da søknaden hennes om midler fra St. Veronikas sosialfond, ble innvilget. Søstrene i St. Veronika synes tiltaket ved Åse Sjukeheim var så godt, at de bevilget hele potten fra fjorårets sosialfond, på kr. 20.000,- til formålet.

“Det er en glede for oss å kunne bidra til at beboerne får med seg slike kjekke opplevelser”, sa Norunn B. Sætre, da hun overrakte tilsagnsbrevet fra St. Veronika. Også styrer ved Åse Sjukeheim, Ann Kristin Grindvik Nilsen, var glad for pengegaven. De har planlagt flere overraskelser for beboerne utover høsten, og støtten fra St. Veronika gjør det lettere å gjennomføre alle Cecilies gode ideer.

Klikk for større bilde
Glad Cecilie Camp mottar sjekk fra Rebekkasøstre Norunn B. Sætre og Sølvi Ellefsen
Klikk for større bilde
Deilig sjokoladekake fra Åse Sjukeheims eget kjøkken, ble servert til Norunn B. Sætre og Sølvi Ellefsen