Roe Holen og Odd Karlsen

DSS Olav Aass åpnet det hele med fine og velvalgte ord, Steinar Teigen var flink konferansier og bandt det hele sammen, og ordfører Tømmerdal holdt en flott tale.

Volsdalen Barnekor var utrolig sjarmerende, Ungdomsmusikken spilte fengende toner, Anne Holst Dyrnes leste klart og tydelig og Odd Fellowkoret med sine mektige mannsstemmer, fikk en flott klang i tunnelen.

Og så publikummet da! Mange Odd Fellow folk var hjertelig tilstede, og de grov dypt i lommeboka, og kjøpte vanvittig mye lodd. Det ble også satt stor pris på at Anne Rita var der og delte ut refleks til de som trengte en ekstragevinst, eller bare manglet en “lysbrikke” til mørke kvelder.

Kari Mette og hennes medhjelpere fra SOS, styrte “katta i sekken” og holdt orden på lodd og gevinster, sammen med flere av logekontaktene. Lystenningen gikk over all forventning, og vi fikk heldigvis ikke bruk for verken brannteppet til Odd eller vannet som vi glemte å hente.


Vi gjør opp status etter loddsalget.

Helt til slutt så klarte jammen de flinke mannfolka å få til å spille lydfila med den ferdigmixa “Håpet og Flammen”, over høytaleranlegget via min telefon! Man kan jammen bli imponert over hva som går an…

Så til opptellinga!
Vi talte sirlig opp alle sedler og mynter på Logen. Kari Mette fikk tyn fordi hun glemte 77 kroner i ei bukselomme hun ikke visste at hun hadde. Hm…, da jeg tømte bilen min, sto ei heil spann med mynt inni posen med lysestumper…..hva byr dere!! Vi hadde telt opp loddsalget til kr. 7.746,-. Med tillegg av hele kr. 726,- som var i myntspannet, og jeg runder opp med kr. 28,- så ble totalen på “Katta i sekken” kr. 8.500,-! Dvs at vi solgte 1.700 lodd på ca. 1.5 time, og det sier vi oss godt fornøyd med.


Anne Rita Klock deler ut refleksbånd

Volsdalen barnekor

Anne Holst Dyrnes leser dikt

Odd Fellow-koret