Av Ivar Eidsaa

Flere brødre med ledsagere møtte forventningsfulle opp til fergeavgangen fra Kristiansand. Da Super Speed la fra kai, så reisefølget på i alt 31 personer frem til en hyggelig og trivelig helg hos våre danske venner.

Privat sammenkomst

Det å komme på besøk til våre danske Odd Fellow-venner er alltid noe helt spesielt. Velkomsten ble varm og god. Gjensynsgleden var gjensidig.

På kvelden ble alle i det norske reisefølget invitert hjem privat til et godt måltid og et hyggelig sosialt lag.

Lørdagen ble rik på gode opplevelser. Etter en god frokost møttes alle til en omvisning på det gamle fartøysenteret i Hobro. En rekke ildsjeler har brukt mye tid og krefter på å restaurere gamle skip og fartøyer. Det vakte allmenn munterhet da fartøysenteret faktisk hadde både Oslojollen og andre norske båttyper med i utstillingen.

Brygghuset

Det å skulle komme sammen til et godt lunchmåltid, eller frokost som våre danske venner omtaler det som, er alltid ensbetydende med stor stemning, og mye god mat. Lunchen ble inntatt på Brygghuset midt i Hobro sentrum.

På kvelden hadde loge nr. 72 Himbria invitert til festloge. Godt over 90 personer fikk først en forfriskning, innen det ble invitert til festloge i logesalen. Der tok Fung Ex OM Finn Munch Pedersen utgangspunkt i de gode og nære vennskapsbåndene, og hvor viktige slike bånd er i en omskiftelig verden.

Nytt besøk om to år

- Det har over en lengre periode vært fast takst at vi besøker hverandre annethvert år. Vi gleder oss over at dere har tatt turen, og vi ser med forventning frem til turen vi selv skal ha til Kristiansand og Norge om et par års tid, fremholdt Finn Munch Pedersen.

Etter endt festloge stod et flott festbord og ventet, hvor de deiligste retter ble servert.