25 års Veteranen, Reidun Margrethe Kjemperud (tv) og
hennes fadder Inger Marie Kaastrup Nielsen (th)

Søster Storrepresentant, Lisbet Brune, forestod den høytidelige tildelingen.

Juveltildelingen ble fulgt av Kaprifols tradisjonsrike og stemningsfulle julemøte, noe som løftet stunden og opplevelsen både for dagens veteran og de øvrige søstrene. For tiende år hadde vi også besøk av organist Reidun Bjellås fra loge Navigare i Tvedestrand. Levende musikk bidrar også i høyeste grad til å sette stemningen.

Søster Reidun Kjemperud var den første som ble tatt opp etter at loge nr. 93 Kaprifol ble instituert høsten 1991.

En hyggelig kuriositet er det at dagens PE, søster Storrepresentant Lisbeth Brune var CMs H ass, og den som førte dagens veteran da hun ble tatt opp.

Ved bordet holdt Storrepresentanten en hyggelig og personlig tale til dagens veteran. Søster OM, Anne Grethe Lofthus, hilste med tale og blomster fra logen. Også Veteranens fadder, Tull Kaastrup Nielsen, var til stede og holdt en fin tale med flere muntre tilbakeblikk. Reidun holdt en flott takketale, der hun fremholdt logens store og positive betydning for henne gjennom disse årene.

Både Veteranen og hennes fadder er blant vår loges eldre søstre, og det er spesielt hyggelig at de begge var til stede og kunne feire denne kvelden sammen.