Redningsselskapet Odd Fellow Ordenens Landssak 2016 – 2019.

Storlogen observerer at det allerede er stor aktivitet ute i enhetene, og vi ser allerede at penger begynner å strømme inn. Takk til dere alle!
Overføring fra logene til landssakskontoen kan gjøres 1-2 ggr pr år, helst halvparten innen utgangen av 2017.
Vi minner igjen om landssakskontonummer 1203 43 05313  (NB! - medlemmene betaler inn til sin egen loge)

Resultat så langt
Innsamlet pr i dag er kr 1,3 mill. Den logen som hittil har samlet inn mest per person er Odd Fellow loge nr. 56 Johan Middelthon som har samlet inn kr. 1.014,- pr. person i gjennomsnitt, og ligger best an til å vinne drømmedag med redningsskøyta og deltakelse på dåpen. Konkurransen avsluttes 1.mars 2019.
Vedlagt er en excel-fil med oversikt over alle innbetalinger sortert på distrikt/loge.

Pins – 27mm

Vi har fått laget en pins som dere kan selge både internt og eksternt. Pinsen skal selges for kr.100,- og tilfaller landssaken i sin helhet. Pinsen kan bæres av alle, også utenforstående som også har full anledning til å kjøpe pinsen. Pinsen kan bæres på logeantrekk, men da kun i landssaksperioden.

Innkjøpspris til enhetene kr. 7,- inkl porto. Minstebestilling er 50 stk. Bestilling sendes helle@oddfellow.no , og vil sendes medio mai.

Registrering av gaver i Focus (Skattmester)
Storlogen er godkjent som frivillig organisasjon hos Skatteetaten. Dvs at medlemmer/organisasjoner og andre som betaler mellom kr. 500 og 30.000,- kan få fradrag på skatten. Fradragsprosenten for 2017 er 24%.

Dette krever noe arbeid fra Skattmester. Det er laget et nytt menypunkt i Focus som heter «Landssak Odd Fellow». Her regristreres innbetalinger fra medlemmer/ikke medlemmer/bedrifter som betaler kr. 500 eller mer. Medlemmet MÅ oppgi sitt personnummer for å tilfredsstille kravene til Skatteetaten. 

Utlån av materiell til stands/arrangementer
Storlogen har til utlån noen få beach-flagg og bannere 1,5mx4m. Her blir det først til mølla, - kontaktperson for utlån: helle@oddfellow.no
I tillegg har vi brosjyrer for utdeling. Disse bestilles vederlagsfritt i god tid hos helle@oddfellow.no . Odd Fellow Utstyr har flotte refleksvester til salgs – kr. 120,-. Bestilles i nettbutikken.

Ny informasjonsvideo fra RS til bruk i logene
Redningsselskapet har dessverre ikke anledning til å imøtekomme alle henvendelser om besøk i logene. De har derfor utarbeidet en informasjonsvideo på 18 minutter som kan benyttes. Denne finner på www.oddfellow.no – landssak – informasjonsmateriell – «presentasjon fra RS i stedet for besøk»    https://vimeo.com/208103684  

Media og sosiale medier
Det er flott om dere vil ta bilder av aktiviteter og legge på privat Facebook-konto, logen sin Facebookside eller Instagram og merke med #oddfellow3. Og flott om dere melder fra til frode.pedersen@rs.no om dere har tips til saker som kan være av medie-interesse.    

Kontaktpersoner i RS 
Hovedkontaktperson i RS – arjao@rs.no  
Nettside: redningsselskapet.no

Troms og Finnmark: arild.braathen@rs.no Nordland: rolf.erik.stenersen@rs.no Trøndelag og Møre og Romsdal: bertil.holen@rs.no Hordaland og Sogn og Fjordane: endre.ytreland@rs.no Rogaland: heidi.reiersen@rs.no Agder: halvor.rismyhr@rs.no​ Vestfold, Telemark og Østfold: Anders.Westrum.Okstad@rs.no Oslo, Akershus, Buskerud og Hedmark og Oppland: erik.knudsen@rs.no

Lykke til med innsamlingen videre!