Det ble solgt forskjellige gjenstander som Rebekkasøstrene hadde laget eller donert. Videre ble det solgt lodder på gjenstander som var gitt av både søstre og brødre. Søstrene bidrog også med bakte kaker o.a. som ble solgt sammen med kaffe,

Søstrene har i lengre tid hatt møter på mandager, hvor de strikket luer, sokker, votter, gensere, dukkeklær, brodert duker og masse lignede ting. Brødrene som ikke er så flinke til å strikke, bidrog heller med flotte gaver som ble loddet ut. Vi er også sponset av Glassmagasinet i Farsund, Farsund Motorbåt Forening og Power i Lyngdal.

De 2 logene i Farsund har fra starten av Landssaken arbeidet sammen. Vi har hatt stand på Kaperdagene, og hatt aktiviteter på Amfi senteret i forbindelse med Barnas dager, hvor Eliasbåten var en fin aktivitet. Søstrene har også hatt stand på butikker, hvor de har solgt lodder og fortalt litt om Odd Fellow. Så det er ikke til å legge skjul på at søstrene har vært mye mer aktive en brødrene. Brødrene har, som nevnt, stort sett bidratt med gaver og kjøp av lodder. 2017 har vært et aktivt år og vi ligger godt an med hensyn til å nå våre mål. Over halvparten av det pengebeløp vi må samle inn har vi overført til Storlogens Landssak konto og på god vei med resten. Her er noen av tingene som ble solgt og loddet ut.