Fra venstre: Jan Ove Skogvold, Tor Ivar Nakken, Hugo
Brathaug, Bjørn Even Hansen (101 Fanne), Asbjørn
Rjånes, Anders Einang.

Vel 50 Eks Overmestre var samlet og stemningen god fra første stund. Mye logeerfaring under samme tak.

Det er ikke anledning til å fortelle noe av det som skjer innenfor indre dør, men Storlogens oppgradering av ritualet var meget bra. En fikk et levende bilde av sin egen logevandring gjennom alle grader, et tilbakeblikk som satte tankene i sving. Godt gjennomført, kvalitet i alle ledd og de nye Storlogebrødrene fikk sin grad på en verdig møte.

Brødrene i Sankt Olav hadde virkelig lagt seg i selen for å lage et ettermøte som også skulle huskes. Bordene var nydelig dekket med hvite duker og blomster. Og duften fra kjøkkenet bar bud om hyggelige overraskelser. En tre-retters middag var annonsert, bestående av gravlaks til forrett, fårestek til hovedrett og en smektende krem brule til desær. Kunne det bli bedre? Mat og servering helt perfekt.

DSS Kristian Haugan var først på talerlista og han ønsket de nye til lykke med Ordenens høyeste grad. Han minnet om kravet til kvalitet, noe som er viktig for å gi et medlemskap i Ordenen den rette tyngde. Ettermøtene, hvor en kan treffes mer uformelt bør også preges av kvalitet både når det gjelder bekledning og væremåte, det påvirker atmosfæren på en positiv måte.

Eks OM Bjørn Even Hansen fra loge nr. 101 Fanne, takket for graden på vegne av de seks og var glad for at han hadde fått være med og fått tildelt graden, selv om han hører til et annet distrikt.

Br. Åge Wold takket for maten, på en måte bare Åge kan gjøre det. Han fabulerte med flere av våre diktere, men klarte på underlig vis alltid å bringe laksen frem, til stor jubel fra oss andre rundt bordet.

Til loge nr. 69 St. Olav, takk for et prikkfritt arrangement!